To je to što me zanima!

Zana otkrila: S Angelinom Jolie pripremit ću kabare u kafiću

FASHION.HR Zana Marjanović na reviju Aleksandre Dojčinović došla je u njenoj kreaciji. Sarajevska glumica najavila je jedan novi projekt koji planira s Angelinom
Vidi originalni članak

Angelina Jolie pohvalila je Aleksandrinu haljinu koju sam nosila prošle godine na zagrebačkoj premijeri filma ‘U zemlji krvi i meda’, kaže Zana Marjanović (30).

Sarajevska glumica nije htjela propustiti reviju Aleksandre Dojčinović na Perwoll Fashion.hr-u na Zagrebačkom Velesajmu jer nije uspjela doći na nedavno otvaranje njena dućana. Zana, koja je bila glavna glumica u Jolienu filmu, s holivudskom zvijezdom i dalje je u kontaktu.

- Angelina i ja pripremamo ‘Magacin kabare’ u kafiću u Sarajevu. Riječ je o parodijama i satirama na društveno-političku situaciju u BiH i regiji. Jolie je suradnik na našoj predstavi i pridružila nam se jer podupire politički angažirane projekte - otkrila je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • tobogan 15.03.2013.

    hejteri nema potrebe da budete ljubomorni!angie voli javno sarajevo u cemu je problem.dokaz je da se kroz projekat iskreno s prijateljila s ljudima koji su joj prirasli srcu nije sve u lovi:)pozdrav

  • ztee 14.03.2013.

    dobar film, nije mi jasno zašto ima toliko lošu ocjenu na imdb-u.....

  • Galeb i ja 14.03.2013.

    Novi "projekt",Novu glupost je mislila reci jer od njih dvije nemoze nista pametno biti producirano

Komentiraj...
Vidi sve komentare