To je to što me zanima!

Žanamari Lalić: Zbog štikli me bilo strah da ću pasti u bazen

Žanamari Lalić nosila je reviju kupaćih kostima i zbog brojnih komplimenata koje je dobila osjeća da se u potpunosti uklopila u manekenski svijet i dobro doradila posao
Vidi originalni članak

Dobila sam lijepe komplimente. Neki nisu ni uočili da nosim reviju što znači da sam se uklopila među prave manekenke. Jedino što me mučilo bile su visoke pete. Bojala sam se da mi se štikla ne izvrne pa da završim u bazenu, rekla je pjevačica Žanamari Lalić (29), koja je na reviji nosila kupaće kostime marke Goldenpoint.

Pjevačica kaže da dobru liniju održava vježbanjem iako je zbog snimanja novog albuma u posljednje vrijeme nešto rjeđe u teretani. 

- Ovo ljeto ću provesti radno pjevajući autorske pjesme, koje će se naći na mom novom albumu koji izlazi krajem ljeta - rekla je Žanamari i dodala da je inspiraciju za pjesme pronašla u nekim životnim situacijama.

- Sve što se oko mene događa prenijela sam na papir i ubacila u pjesme. Ne mogu ciljano napisati ljetni hit - kaže Žanamari.

Revija kupaćih kostima svidjela se Matiji Vujici, Neveni Rendeli, Antoniji Stupar i brojnim drugim poznatima na reviji. Svi će, kažu, izabrati nešto iz kolekcije.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • shpulla 01.06.2011.

    ihuhu bolja je ova linardic,cura je vrh,dobre noge .

  • tsonga 01.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DARK HORSE 01.06.2011.

    Kad bi te cure skinule boju sa lica bile bi ko monstrumi a da ne govorim da im svima skinem pituru mogo bi obojat stadion

Komentiraj...
Vidi sve komentare