To je to što me zanima!

Pogledajte kako se Žanamari mijenjala kroz godine: Ovako je izgledala na početku karijere

Kroz godine pjevačke karijere Žanamari je uvelike promijenila vlastiti imidž i način odijevanja. Na društvenim mrežama često se hvali seksepilnim odjevnim kombinacijama koje ističu njezinu fit figuru
Vidi originalni članak

Žanamari Perčić (40) pravi je dokaz da su žene kao vino, s godinama sve bolje. Naime, njezino pojavljivanje gotovo nikada ne prođe ne zamijećeno, a mnogi smatraju da danas izgleda bolje nego ikad.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atraktivna pjevačica publici je poznata još od 2004. godine kada je osvojila prvo mjesto u showu 'Hrvatski idol'. U 2005. godini započela je glazbenu karijeru te do danas stvorila brojne hitove koji uveseljavaju hrvatsku javnost. 

Žanamari, tada još djevojački Lalić, 2005. godine izdala je prvi singl 'Treba mi snage za kraj', a iste godine okušala je sreću na Dori s pjesmom 'Kako da te volim'. U 2006. godini nastupila je na istom natjecanju s pjesmom 'Ljubav za jednu noć' i 2007. s pjesmom 'Jedino moje'.

Atraktivna brineta četiri godine 'plivala je' u pop vodama, a zatim s hitom 'Crni leptire' napravila zaokret u glazbenom stilu. 

TREBA ISKORISTITI DOBAR OUTFIT Žanamari skupila kćer u vrtiću pa joj pozirala: 'Moja Gabi zna prave kuteve za dobru fotku'

Kroz godine pjevačke karijere Žanamari je uvelike promijenila vlastiti imidž i način odijevanja. Na društvenim mrežama često se hvali seksepilnim odjevnim kombinacijama koje ističu njezinu fit figuru i na taj način pratiteljima pokazuje da su za nju godine samo broj na papiru. 

Istesana Žanamari kaže da su za njezin izgled u 40-ima zaslužni brojni treninzi. 

Od crnke do plavuše, pjevačica je kroz godine na estradnoj sceni dokazala da joj stoje apsolutno sve kombinacije.

- Odlično izgleda, ostavlja bez daha - pisali su pratitelji. 

POGLEDAJTE ISTINE I LAŽI MARKA VULETIĆA U NOVOJ EPIZODI POLIGRAFA:

Idi na 24sata

Komentari 47

  • rocky55555 19.10.2021.

    Baš je ostavila trag na sceni. Jel se itko sjeća ijedne njene pjesme? Jok.

  • 19.10.2021.

    Koje karijere,o čemu pričate?

  • webtrol 19.10.2021.

    I što fanovi kažu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare