To je to što me zanima!

Žanamari na sijenu promovira kratki YouTube film o baki Jeli

LIČKO DRUŽENJE S BAKOM JELOM Povod okupljanju bio je film o baki Jeli koji je na You Tubeu pogledalo preko 50.000 ljudi. Uzvanici su uživali u ličkoj atmosferi
Vidi originalni članak

Na 'Ličkom druženju s bakom Jelom' na zagrebačkom Britanskom trgu predstavljeni su autohtoni lički gastronomski proizvodi. Povod druženju bio je film o Baki Jeli koji je na You Tubeu pogledalo preko 50 000 ljudi i ljepota ličkog kraja koja je još nedovoljno turistički iskorištena.

U ličkoj atmosferi uživala su brojna imena iz društvenog života Hrvatske poput Antonije Blaće, Žanamari Lalić, Anamarije Asanović, Lane Klingor, Ane Maras, Korane Gvozdić, Duška Modrinića i brojnih drugih. Uzvanici su jeli tipične ličke specijalitete, pečeni krumpir – pole, slaninu, sir škripavac, domaći kruh, pili sokove i rakiju te pozirali uz sijeno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • podvodna_neman 29.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_93703 28.09.2012.

    Edvin sa prijateljem????????(zadnja slija)........ok Edvin,daj napokon iziđi iz ormara....niko te neće osuđivat....gej je okej!?

  • azrijel 28.09.2012.

    Živjela baka

Komentiraj...
Vidi sve komentare