To je to što me zanima!

Žanamari: Nikad nisam bila ljubavnica Đ. Novkovića

Tvrdi kako nikad nije bila njegova ljubavnica, a za to ima i dokaze u mobitelu. Pjevačica nije htjela otkriti tko joj je smjestio tu "aferu" sa skladateljem
Vidi originalni članak

Pobjednica "Hrvatskog idola" Žanamari Lalić progovorila je o traču, da je bila ljubavnica pokojnog Đorđa Novkovića. Tvrdi kako nikad nije bila njegova ljubavnica, a za to ima i dokaze u mobitelu. Pjevačica nije htjela otkriti tko joj je smjestio tu "aferu".
- Đorđe i ja smo bili na "vi" i često smo se sukobljavali oko mojeg prvog albuma. Na kraju smo spojili njegovo iskustvo i moju želju za glazbom. Sve je završilo dobro, ali nikako s ljubavnom vezom - rekla je Žanamari za Slobodnu Dalmaciju. Dodala je i da je u to vrijeme imala dečka. Trenutačno radi na svom novom albumu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Bole top 06.11.2008.

    hehehehe,romeo29 a da nisi ti taj njen decko s kojim je bila kada je đorđe morao uzeti viagru da bi mogao ispuniti njene zelje

  • romero29 06.11.2008.

    kao 1. vidi se da je ovdje vecina punoljetnika koja jedva da ima osnovnu skolu a kamoli nesto vise. kao 2. zna se tocno s kime je cura bila i sta je radila u to doba, kao 3. zalosno je da je 99% populacije toliko primitivno da mora na temelju traceva zakljucivat neke pizdarije. kao 4. kako mozes reci da zena ne zna pjevat, kad ima jedan od najljepsih vokala u hrvatskoj, i kao 5. Bole, cuo sam da si sevio sandru dabo, dobra mala, jel?

  • bigmama 06.11.2008.

    Kad-tad se sve sazna draga moja!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare