To je to što me zanima!

Žanamari: Nosit ću minice iako mi govore da imam debele noge

Pjevačica na društvenim mrežama često objavljuje svoje seksi fotografije i prima pohvale fanova za izgled. Ipak, neki je optužuju da previše ‘sređuje’ slike i pretjeruje sa skidanjem
Vidi originalni članak

Dugo su me mnogi uvjeravali da imam debele noge. Neki direktno, neki iza leđa, požalila se pjevačica. Žanamari Perčić. Kaže kako joj je trebalo gotovo desetljeće da shvati kako je apsolutno nebitno što misle ili govore ‘dežurni kritičari’ o njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sad u 36. godini ne izlazim iz minice i osjećam se bolje nego ikad - napomenula je pjevačica. Smatra da neki ljudi ne vole vidjeti noge na ženi koja nije anoreksična.

- Dušobrižnicima poručujem da će se nagledati još mojih mini izdanja - najavila je Žanamari.

Pjevačica na društvenim mrežama često objavljuje svoje seksi fotografije i prima pohvale fanova za izgled. Ipak, neki je optužuju da previše ‘sređuje’ slike i pretjeruje sa skidanjem. Žanamari ponekad daje i savjete iz roditeljstva.

- Učite ih da hodaju sami - istaknula je pjevačica koja tvrdi da je njezina kći Gabrijela (2) u posljednje vrijeme ‘zašivena’ za nju 24 sata dnevno. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • OS_LEGA 24.11.2017.

    Strašno! I još se hvali i inati da će se .... Jadna si ajme!

  • DER_messerschmitt 24.11.2017.

    žena je jednostavno lijepa, a svi negativni komentari su plod frustriranih i ljubomornih ameba koji ni mozgom a ni stasom nisu ništa postigli u životu

  • slatko volim 23.11.2017.

    Bravo Žanamari, što te briga za zlobne jezike..sad čitam komentare i "najjači" su mi oni tipa, joj, da što imaš ponuditi osim izgleda, nije sve u izgledu ako nemaš ništa drugo, pa se pitam, kako li je tek onima koji nemaju ni izgled, a ni to nešto drugo, a takvih je najviše :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare