To je to što me zanima!

Žanamari poslala Sofiji Vergari poruke, muči ju broj košarica...

Dušo, je li taj badić napravljen posebno za tebe? Tražila sam takav i apsolutno nema nijednoga s tom veličinom košarica na internetu, napisala je Žanamari glumici Vergari
Vidi originalni članak

Glumica Sofia Vergara (46) ljetuje sa suprugom, glumcem Joeom Manganiellom (42) u Italiji gdje su proslavili petu godišnjicu veze. Fanovi ih nazivaju jednim od najzgodnijih parova Hollywooda, a oni pokazuju kako su zaljubljeni kao i prvog dana veze. 

Sofia je tijekom izleta pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu leopard uzorka, a on je za oko 'zapeo' pjevačici Žanamari Perčić (37).

- Kada si u Italiji... nosi se Dolce i Gabbana - komentirala je Vergara. Cijena kupaćeg kostima jedne od najpoznatijih talijanskih modnih kuća je 495 eura (oko 3660 kuna). 

- Dušo, je li taj badić napravljen posebno za tebe? Tražila sam takav i apsolutno nema nijednoga s tom veličinom košarica na internetu. Usput, prekrasna si - napisala je Žanamari glumici.

NAPALA SUGRAĐANE Žanamari razbjesnila plastika: 'To je retardirano i degutantno'

Dodala je i kako je to najbolji kupaći kostim ikada. No odgovor još uvijek nije dobila...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Perčić poput glumice također voli pozirati u izazovnim odjevnim kombinacijama, a njezin posljednji odabir za plažu bio je žuti dvodijelni kupaći kostim. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • pljuvačnica 07.07.2019.

    „Sofia Vergara odgovara: "Babe, vidjela sam odakle si,kupi si kupaći u Lidlu i mani se ćorava posla.”

  • pljuvačnica 07.07.2019.

    Opaaaa. Popljuga ja kartonče zbog komentara na Žan Mariju. Bome...Maria Guadalupe,netko u redakciji 24 sata štuje tvoje d_ _ _ _.

  • info_punkt 07.07.2019.

    znam kako je to i ja mučim muku s veličinom prezervativa

Komentiraj...
Vidi sve komentare