To je to što me zanima!

Žanamari otkrila kakav dekolte sprema za otvaranje kafića...

Pjevačica je nedavno napisala kako je smršavjela, no tvrdi kako je stres učinio svoje. Bez obzira na to zadovoljna je svojom linijom koju ponosno pokazuje na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (39) ne prestaje iznenađivati svojim oblinama na društvenim mrežama. Na njezinom Instagram profilu pratitelji sve češće mogu vidjeti provokativne fotografije u donjem rublju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za posljednju fotografiju koju je objavila pozirala je u mini suknji i sakou, ispod kojeg je odjenula korzet. Istaknula je duboki dekolte, a pratitelje je nasmijala opisom uz fotografiju.

ZAPALILA INTERNET Žanamari pozirala u grudnjaku pa uzela bič: 'Napravi OnlyFans'

- Kad izađem na iduću kavu u životu bit ću tako 'overdressed' da će mi konobar zabunom umjesto kave donijeti Dom Pérignon Rose 1959! - napisala je i pitala svoje pratitelje koji su njihovi planovi za kraj lockdowna. 

No nisu joj odgovorili na pitanje, već je standardno pohvalili na račun izgleda. 

- Predivna si, baš imaš stila. Izgledaš kao model - pisali su joj.

Žanamari svojim golišavim fotografijama nerijetko privlači pažnju, a nedavno se snimila s bičem u ruci i raspametila obožavatelje.

- Ti si stvorena za OnlyFans. Ljepša si od svih drugih - pisali su joj u komentarima, a nadovezao se i njezin suprug, Mario Perčić, koji joj je poručio kako je 'loša djevojka'.

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • BMW f 30🇭🇷 29.01.2021.

    Bomba....😜

  • Sstrujic87 29.01.2021.

    Na njoj je Đorđe zavrsio pisanje hitova!!

  • mojzivotmojastvar 29.01.2021.

    Jedino golisavim fotkama i moze privuci paznju

Komentiraj...
Vidi sve komentare