To je to što me zanima!

Žanamari se na Instagramu oprostila od djevičanskog boka

Novu tetovažu posvećujem svojoj predivnoj obitelji, predstavljat će naš sretan brak, i našu malu ljubav koju je naša ljubav stvorila, napisala je pjevačica
Vidi originalni članak


Žanamari Perčić (37) velika je ljubiteljica tetovaža i pokazivanja istih, a sada se odlučila na novitet kada su ukrasi na tijelu u pitanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je objavila još jednu u nizu seksi fotki, te pokazala gdje planira napraviti novu tetovažu.

- Ovo je možda zadnji put da vidite moj lijevi bok u ovako 'virgin skin' izdanju. Tetovaža će biti velika i radit ću je u dvije faze... Al' da se bojim, bojim se... Kao i prvi put... Al' na kraju sam bila prezadovoljna i dan danas volim svoje krilo na leđima i njegovo značenje. Novu tetovažu posvećujem svojoj predivnoj obitelji, predstavljat će naš sretan brak, i našu malu ljubav koju je naša ljubav stvorila  - napisala je u opisu fotke.

Vrlo je izgledno da ćemo rezultate njezine tattoo seanse uskoro vidjeti na društvenim mrežama.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • šargopirgasta 11.10.2017.

    Wauu, toliko je cool kad netko ubacuje english stylish riječi, pa još na kraji ubaci hashtag. A onda progovori onom vlaškim hercegovačkim. A majke ti mile kakvi likovi nam okupiraju medijski prostor, tukice s cicama kojoj je najveći cilj u životu napraviti najbolju sliku. Sorry photo. #becool#zhanamaryyouarebeautiful#ihavetogoshit.

  • 11.10.2017.

    Privlačna je i ima nešto seksi dude, guzu i usne.:)

  • cajger 11.10.2017.

    rejši da si je jastuk mesto krila narisala na leđima

Komentiraj...
Vidi sve komentare