To je to što me zanima!

Zbog kćeri Gabi (4), Žanamari 'živi' na tabletama za spavanje

Žanamari je trenutno najviše okupirana pripremom za natjecanje u emisiji 'Zvijezde pjevaju' gdje je mentorica Frani Ridjanu, ali priznaje da ne uspijeva uskladiti privatni i poslovni život
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (37) požalila se na nedostatak sna koji je osim zbog posla te sada sudjelovanjem u emisiji 'Zvijezde pjevaju', ponajviše uzrokovan njezinom kćeri Gabrijelom (4) koju ima sa suprugom Marijem Perčićem.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako volim spavati iako se ne sjećam kada sam se zadnji put naspavala. Imam dijete koje se često budi s raznim zahtjevima. Ona je tipična nova generacija koju su spominjali današnji govornici na panelu, odgađa spavanje dok ne padne u nesvijest - rekla je za Tportal.  Ispričala je kako se njoj spava već oko 11 sati navečer, ali da njezina kći ne može zaspati do 3-4 ujutro.

- Onda kad do tad čekaš da ideš spavati onda više ni ne spavaš - objasnila je. Žanamari je trenutno najviše okupirana pripremom za  natjecanje u emisiji 'Zvijezde pjevaju' gdje je mentorica Frani Ridjanu.

- Zbog trenutnih proba za show 'Zvijezde pjevaju' to danas jako teško kombiniram. Živim na tabletama na spavanje, a onda i kad ih popijem imam samo četiri sata za zaspati pa onda ostatak dana provodim ošamućena - ispričala je Perčić. Za popodnevni odmor, kaže, nema vremena jer mora kuhati, što na kraju većinom baca jer joj kći ne želi jesti.

- Otkako je došla u Zagreb odbija hranu. Jedino što želi jesti su pileći medaljoni. Jako se veselim danu kad će se Gabi naviknuti živjeti negdje drugdje osim u Dalmaciji jer uz ovaj naš način života ona često putuje s nama - rekla je. Dodala je kako joj je bočica koju redovito daje malenoj Gabi spas je u njoj ima vitamina i minerala.

- To mi je jedini spas od infuzije - našalila se Žanamari.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 25.03.2019.

    Nove teorije o tome kako treba slijediti dijete i pustit ga da odredjuje sve kako želi jest katastrofalna pogreška koja može biti pogubna za budućnost djeteta. Dijete mora imati red- dnevni ritam primjeren dobi, dijete mora imati ograničenja za njihovo vlastito dobro!! Zato mama i tata...raspored kad se jede, kad se spava, što se jede...Pobuna može trajati nekoliko dana, ali kad malena shvati pravila problema nema. Upamtite..djeca vole pravila, djeca vole rutinu u svom danu!

  • Lupetalo19 20.03.2019.

    Clanak je horor.a mala...jadno dijete sta rade od nje...kakvo spavanje u 3-4 ujutro..bocica..ne zeli jesti..??

  • 18.03.2019.

    Naj smisnije su mi one mame koje kazu nece da spava, nece da jede...nece ni jedno ni to ni da slusa ni da svasta jos...al se potrudis, dosljedno ponasas...naucis...i bude sve ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare