Obavijesti

Show

Komentari 62

Zbog kćeri Gabi (4), Žanamari 'živi' na tabletama za spavanje

Zbog kćeri Gabi (4), Žanamari 'živi' na tabletama za spavanje
8

Žanamari je trenutno najviše okupirana pripremom za natjecanje u emisiji 'Zvijezde pjevaju' gdje je mentorica Frani Ridjanu, ali priznaje da ne uspijeva uskladiti privatni i poslovni život

VIDEO

Pjevačica Žanamari Perčić (37) požalila se na nedostatak sna koji je osim zbog posla te sada sudjelovanjem u emisiji 'Zvijezde pjevaju', ponajviše uzrokovan njezinom kćeri Gabrijelom (4) koju ima sa suprugom Marijem Perčićem.

Pokretanje videa...

01:06

- Jako volim spavati iako se ne sjećam kada sam se zadnji put naspavala. Imam dijete koje se često budi s raznim zahtjevima. Ona je tipična nova generacija koju su spominjali današnji govornici na panelu, odgađa spavanje dok ne padne u nesvijest - rekla je za Tportal.  Ispričala je kako se njoj spava već oko 11 sati navečer, ali da njezina kći ne može zaspati do 3-4 ujutro.

- Onda kad do tad čekaš da ideš spavati onda više ni ne spavaš - objasnila je. Žanamari je trenutno najviše okupirana pripremom za  natjecanje u emisiji 'Zvijezde pjevaju' gdje je mentorica Frani Ridjanu.

- Zbog trenutnih proba za show 'Zvijezde pjevaju' to danas jako teško kombiniram. Živim na tabletama na spavanje, a onda i kad ih popijem imam samo četiri sata za zaspati pa onda ostatak dana provodim ošamućena - ispričala je Perčić. Za popodnevni odmor, kaže, nema vremena jer mora kuhati, što na kraju većinom baca jer joj kći ne želi jesti.

- Otkako je došla u Zagreb odbija hranu. Jedino što želi jesti su pileći medaljoni. Jako se veselim danu kad će se Gabi naviknuti živjeti negdje drugdje osim u Dalmaciji jer uz ovaj naš način života ona često putuje s nama - rekla je. Dodala je kako joj je bočica koju redovito daje malenoj Gabi spas je u njoj ima vitamina i minerala.

- To mi je jedini spas od infuzije - našalila se Žanamari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin