To je to što me zanima!

Zane je bio holivudski zavodnik, ljubio je hrvatsku manekenku, a danas izgleda neprepoznatljivo

Iako ga pamtimo kao holivudskog zavodnika, godine su mu donijele promjenu imidža. Obožavateljice su bile 'lude' za njim zbog markantnog izgleda i zavodničkog pogleda te guste tamne kose
Vidi originalni članak

Uloga tajkuna Caledona Hockleyja u filmskom klasiku 'Titanic' obilježila je karijeru holivudskog glumca Billyja Zanea (54). Godine 1997. dobio je ulogu pokvarenog tajkuna kojemu je glavni cilj bio oženiti Rose, koju je utjelovila Kate Winslet (44). Nakon toga snimio je niz filmova, ali ni s jednom nije ostvario takav uspjeh.

- Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme, poznato je da u Hollywoodu rijetko tko riskira. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove - rekao je Billy jednom prilikom. 

KAO JAJE JAJETU Sliče: Amerikanku Candice zamijenili za Jasminu Hdaghu

Iako ga pamtimo kao holivudskog zavodnika, godine su mu ipak donijele promjenu imidža. Obožavateljice su bile 'lude' za njim zbog markantnog izgleda i zavodničkog pogleda te guste tamne kose. No, danas je malo od toga ostalo i više si gotovo i ne nalikuje. Nedavno se pojavio na plaži u Malibuu, gdje su ga 'uhvatili' paparazzi. Sada ima poveći trbuh, a gotovo je potpuno oćelavio. Društvo su mu pravili Owen Wilson (51) i njegova djevojka Caroline Lindqvist

Glumac je od 2013. zaručen s Candice Neil. Bio je u šestogodišnjem braku s glumicom Lisom Collins (52), a od 2010. je godinu dana ljubio hrvatsku manekenku Jasminu Hdaghu, koja je danas učiteljica joge u Los Angelesu. Njezina sestra Sara inače je u vezi s glumcem Dušanom Bućanom (43) i živi u Zagrebu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sljastrava 26.09.2020.

    Zapušten čovjek,a ima 54 god.Izgleda kao da mu je 70.

  • Brick 12.06.2020.

    Hrvatica Hdagha?

  • ZG U SRCU 12.06.2020.

    Gluposti- većini normalnih žena ovaj lik je ljigav i odbojan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare