To je to što me zanima!

Zanimljiv prizor s povorke lijesa kraljice Elizabete II. Britanci tumače kao 'znak s neba'...

Vrijeme u glavnom gradu Škotske, Edinburghu, bilo je uglavnom oblačno. U jednom trenutku, dok su pogrebna kola bila na putu za katedralu, zraka sunca 'provirila' je kroz oblake i obasjala lijes Elizabete II.
Vidi originalni članak

Prizor ispred katedrale St. Giles, gdje su u ponedjeljak dovezli tijelo kraljice Elizabete II. na službu zahvalnosti, dirnuo je mnoge Britance. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrijeme u glavnom gradu Škotske, Edinburghu, bilo je uglavnom oblačno. U jednom trenutku, dok su pogrebna kola bila na putu za katedralu, zraka sunca 'provirila' je kroz oblake i obasjala lijes Elizabete II. Fotografija se ubrzo pojavila na društvenim mrežama, a mnogi korisnici protumačili su je kao 'znak s neba'. 

Na čelu povorke s kraljičinim lijesom bio je njezin sin, nasljednik krune, kralj Charles III. Iza njega hodala su i ostala djeca, princeza Anne, princ Edward i princ Andrew, koji jedini nije bio u vojnoj odori, te ostali članovi obitelji. Lijes je bio prekriven kraljevskom zastavom Škotske. 

Podsjetimo, najduže vladajući britanski monarh, kraljica Elizabeta II., preminula je u dvorcu Balmoral u četvrtak 8. rujna u 18.30 sati po zapadnoeuropskom vremenu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare