To je to što me zanima!

Žapci se bacili u fontane: Ovo je za navijačice, dođite nas gledati

Iako je vani bio pravi proljetni dan, mi smo se, ne znajući temperaturu vode, bacili u fontanu. Ubrzo smo se zaledili i istrčali van, tako da će nam ovo snimanje sigurno ostati u dubokom sjećanju, priznao je Franko Lazić
Vidi originalni članak

Pandemija korona virusa je završila pa se sportaši konačno mogu vratiti na teren. Da bi to proslavili, Vaterpolisti Mladosti su se skinuli, uskočili u zagrebačke fontane, a onda i pozirali.

Na ovaj način su atraktivnim fotografijama na tribine pozvali navijačice, ali i navijače zbog prve utakmice koja je na rasporedu u petak, 26. lipnja.

- Jedva smo čekali povratak u vodu. Ipak, ova sa zagrebačkih fontana je stvarno ledena i ne bih savjetovao da se upustite u avanturu poput naše. Iako je vani bio pravi proljetni dan i bilo je toplo, mi smo se, ne znajući temperaturu vode, bacili u fontanu. Ubrzo smo se zaledili i istrčali van, tako da će nam ovo snimanje sigurno ostati u dubokom sjećanju - poručio je Franko Lazić, piše Jutarnji list.

Žapci su dvomjesečnu stanku iskoristili za individualne treninge, a nedavno su se 'bacili' i na grupne treninge u bazenu.

- Kao i svima, ni nama nije bilo lako u vrijeme ograničenog kretanja. No, svakodnevno smo odrađivali kondicijske treninge preko Zooma i nismo dopustili da nam korona virus pokvari tjelesnu formu. Uz to, većina nas je pazila što jede i hranili smo se zdravo - rekao je Luka Bajić.

Dečki jedva čekaju prvu utakmicu s POŠK-om, kada će ponovno zaigrati pred publikom.

- U punoj smo snazi i vjerujem da će prva utakmica biti puna golova! - optimističan je Marin Dašić

Njegov suigrač, Tomislav Stipo Samardžić, pozvao je sve ljubitelje vaterpola na prvu utakmicu.

- Ulaz je za sve besplatan! - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rotkiv.blabla 18.06.2020.

    Mljac. P.S. Nisam žensko :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare