To je to što me zanima!

Zaposlena Lana Jurčević kaže da bi se rado zaljubila

Lana je za tjednik demantirala nagađanja da je u ljubavnoj vezi s novinarom Sašom Sušecom (28) s kojim vodi “Volim nogomet”. Nije još zaljubljena
Vidi originalni članak

Pjevačica i odnedavno voditeljica na HRT-u na svom internetskom blogu se požalila na umor.
- Sada bolje razumijem ljude koji su uredu ili na terenu u komadu rade 14 sati na dan, bez 10 minuta slobodnog vremena. Ne vidim niti čujem mobitel - piše Lana Jurčević (24) i dodaje kako nema privatnog života. Lana je za tjednik demantirala nagađanja da je u ljubavnoj vezi s novinarom Sašom Sušecom (28) s kojim vodi “Volim nogomet”. Rekla je kako nije zaljubljena, ali da se ne bi bunila da joj se to dogodi. Osvrnula i na emisije.
- Pucaju signali, vrištanje u bubicama u ušima, promjena sadržaja - piše Lana i kaže da zapravo uživa u tome. Otkrila je kako joj od toliko posla puca glas pa se posljednjih dana kljuka vitaminima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivme 10.06.2008.

    uopće nije komad....faca ko pegla, noge ko balvane..čudna mi je uživo.....

  • mmirka 10.06.2008.

    meni ona ide na živce kad god upalim tv eto lane!!ili je pevaljka,oili vodi nešto,ili je na reklami...itd..itd..samo još kao voditeljica dnevnika fali!!

  • tajnamoja 10.06.2008.

    Šta takav komad treba para? Šta je ona bolja od mene, i ja sam komad, šteta što ne mogu priložit sliku, pa se sama trgam za posao i ne serkam po televiziji. Sve sama, ne treba mi bogataš da mu se podastirem da bi imala za haljinu, cipele ili depilaciju. I briga me, nisam ničji rob.

Komentiraj...
Vidi sve komentare