To je to što me zanima!

Zar je moguće? Brad Pitt prvi film snimio u Crnoj Gori 1988.

Prema pisanju srpskog Pulsa, glumac je u filmu 'Tamna strana sunca' iz 1988. godine snimljenom u tadašnjoj Jugoslaviji glumio sina srpske glumice Milene Dravić
Vidi originalni članak

Prema pisanju srpskih medija, Brad Pitt (48) je zaboravio svoje glumačke početke jer je u Srbiji bio i prije nego je Angelina Jolie čula za Balkan. Prema pisanju srpskog Pulsa, Brad je svoju prvu ulogu ostvario u filmu 'Tamna strana sunca' iz 1988. godine koji je snimljen u tadašnjoj Jugoslaviji. U filmu je glumio mladog Amerikanca, sina glumice Milene Dravić, kojeg obitelj vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti. Navode srpskih medija, koji pišu da je Brad iz sjećanja izbrisao Srbiju u koju je dolazio nekoliko puta, potvrdio je redatelj Božidar Nikolić koji je glumcu dao prvu ulogu.

- Izabrao sam ga na castingu u 'Metro Goldwyn Mayeru' među 400 prijavljenih kandidata! U najužem izboru bila su trojica glumaca i tada nisam imao dilemu da li ću mu dati ulogu. Kada sam mu rekao da je izabran otrčao je do travnjaka, počeo skakati od sreće i praviti kolutove. Početkom devedesetih, kada je Crvena zvezda harala Europom došao me posjetiti u Beograd - rekao je redatelj.

Dodaje da ga je tada odveo na utakmicu na kojoj je oduševljeno glasno navijao za Zvezdu. To je potvrdila i njegova kćer Jovana koju je Brad zvao 'majmunče'. Ona je prije nekoliko godina za srpski Svet izjavila da se glumac igrao s njom kada je bila jako mala te da je s njezinim ocem išao svugdje pa čak i na utakmice Crvene zvezde čiji je bio vatreni navijač.

- Normalno je da ga ljudi tada nisu prepoznavali jer tada nije bio zvijezda kakva je danas - rekla je tada Jovana.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 06.03.2018.

    da 1 film mu je bio u jugoslaviji,,nije nikad prikazan kod nas

  • lolaaaaaaaaaa 22.02.2012.

    to sam već čula davnih dana!

  • kontrazla 17.02.2012.

    I meni je onda ona rekla da je njoj rekla, ali nije sigurna no mora da je tu nešto bilo kad je ona to sigurno čula da zna...jer ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare