To je to što me zanima!

Zarađuje milijune eura, ali Dua Lipa je ipak skromna: Pjevačica na placu odlučila kupiti odjeću

Nakon ručka s obitelji, prijateljima i dečkom u restoranu, pjevačica je viđena kako na tržnici na Ibizi razgledava ponudu odjeće i tkanina
Vidi originalni članak

Pjevačica kosovskog podrijetla Dua Lipa (28)  tijekom svog odmora u Španjolskoj kupovala je tkanine i odjeću sa štandova na tržnici na Ibizi. 

Ona uživa u Albaniji Treća tužba protiv pjevačice Dua Lipe i pjesme 'Levitating' u dvije godine: Traži 20 milijuna dolara

Ovaj šoping na tržnici navodno je uslijedio nakon što je s obitelji, prijateljima i novim dečkom Romainom Gavrasom ručala u obližnjem otmjenom restoranu, kako piše Daily Mail.

Pjevačica je pokazala kako je unatoč svjetskoj slavi i dalje jednostavna djevojka koja kupuje na placu.

Inače, prije nekoliko dana Dua Lipa je upoznala svoje roditelje, majku Anesu i oca Dukagjina, sa svojim dečkom Romainom Gavrasom s kojim je u vezi od početka godine. 

Posljednjih dana zajedno uživaju na romantičnom odmoru, a prvi put su viđeni zajedno u ožujku ove godine dok su napuštali reviju Saint Laurenta na Pariškom tjednu mode.

EVO TKO SE SVE POJAVIO FOTO Na premijeri filma Barbie bio rozi tepih, Dua Lipa 'ukrala' pažnju: Došla u prozirnoj haljini

Inače, protiv pjevačice je već treći put pokrenuta tužba zbog navodne krađe autorskih prava za singl s albuma iz 2020. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare