To je to što me zanima!

Zaručeni Jesse: Ostarjeti s Kat bit će je.... dobro, jedva čekam

Bivši suprug Sandre Bullock kaže da je 2010. bila najbolja godina u njegovu životu jer je tad upoznao svoju zaručnicu kat Von D koju naziva svojom drugom polovicom
Vidi originalni članak

Za mene je 2010. bila najbolja godina u životu. Upoznao sam ženu svog života i zaljubio se u nju. Kat je i moja najbolja prijateljica koja je ostala uz mene kad mi je cijeli svijet okrenuo leđa, rekao je Jesse James (41) za časopis People objašnjavajući koliko je sretan što je Kat Von D (28) rekla 'da' kad ju je pitao hoće li se udati za njega.

 Bivši suprug Sandre Bullock (46) presretan je nakon rastave. Na Twitteru je nedavno napisao da je pronašao novu ljubav te da je Kat njegova druga polovica bez koje ne može zamisliti život. 

- Ljubav koju osjećam prema Kat nemjerljiva je. Počašćen sam što se želi udati za mene. Ostarjeti s njom bit će je.... dobro - rekao je Jesse.

Iako su zaručeni, Kat će živjeti u svom stanu u Los Angelesu, a Jesse se pak preselio u Teksas gdje je rođena njegova bivša supruga.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mimi2 21.01.2011.

    Sandra je divna žena, ali njih dvoje su stvarno par. Snaći će se Sandra...

  • ivanasm 21.01.2011.

    gledala sam reality show s njom,ona je tetovirka,meni je totalno simpatična.Doduše nije zgodna kao Sandra ali nji dvije su toliko različite da se to ne može mjeriti.

  • majstor_fantač 21.01.2011.

    izgleda ko djeca bojanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare