To je to što me zanima!

Zaručnica Georgea Clooneya pokazala je dijamantni prsten

Fotografi su ugrabili priliku i zaručnički prsten snimili dok je Amal nježno obgrlila Georgea oko vrata tijekom rođendanske večere supruga Cindy Crawford
Vidi originalni članak

Na privatnoj večeri, 27. travnja, George Clooney (52) i Amal Alamuddin (36), nisu skrivali koliko uživaju u zajedničkom društvu, a britanska odvjetnica tom je prilikom pokazala i svoj zaručnički prsten. 

Ekskluzivne fotografije para, koji je u nedjelju večerao u društvu bliskih prijatelja Cindy Crawford i njezinog supruga Rande Gerbera, u svom najnovijem izdanju objavio je časopis People.

Fotografi su ugrabili priliku i zaručnički prsten snimili dok je Amal nježno obgrlila Georgea oko vrata. Dijamantni prsten pomogao je dizajnirati i Clooney koji se, kako piše People, odlučio za tradicionalnu prosidbu. Kleknuo je pred svoju izabranicu i pitao je bi li mu htjela biti žena. 

George je već upoznao obitelj svoje zaručnice

Glumac je u ožujku boravio u Dubaiju gdje je upoznao obitelj svoje buduće supruge. S njezinom braćom i sestrama uživao je na jahti. 

- Sretni su jer se s Georgeom vrlo lako sprijateljiti. Odmah su se s njim osjećali ugodno - otkrio je bliski rođak Clooneyeve zaručnice.  

Paru je na zarukama javno čestitala i odvjetnička tvrtka za koju Amal radi. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NLO1 08.05.2014.

    I to smo doživjeli, da se Đorđek ženi!!!

  • ankastazio 30.04.2014.

    džordž je pomoga dizajnirat prsten, gospe moja kako je to bajkovito

  • WOMANIZER 30.04.2014.

    pa dokle tih članaka više?

Komentiraj...
Vidi sve komentare