To je to što me zanima!

Zaručnica Ivice Zupca: 'Svaka žena sanja o ovakvoj prosidbi'

Mladi par zaručio se na Bahamima sredinom veljače, a sada je djevojka talentiranog košarkaša otkrila detalje o, kako je i sama rekla, najljepšem danu u njezinom životu
Vidi originalni članak

Nisam ovo očekivala, još ne mogu vjerovati da je kleknuo. Svaki je detalj pomno isplanirao. Prodao mi je priču da idemo na romantičnu večeru na Valentinovo, a kako nam je to već postala tradicija kada smo na odmoru, nisam ništa posumnjala do posljednjeg trenutka - rekla je Kristina Prišč (26), zaručnica košarkaša Ivice Zupca (21) u intervjuu za Story

Mladi par zaručio se na Bahamima sredinom veljače nakon tri godine veze, a sada je djevojka talentiranog košarkaša otkrila detalje o, kako je i sama rekla, najljepšem danu u njezinom životu.

- Bilo je pravo iznenađenje, na najljepšem mjestu na svijetu, uz moju najdražu pjesmu, baklje, ruže i more. Zaista ne znam može li bolje?! Mislim da svaka žena koja voli romantiku sanja o ovakvoj prosidbi. Ivica je po prirodi jako smirena osoba i na njemu se nervoza gotovo nikada ne primijeti, pa mu je i ovaj put to pošlo za rukom - dodala je Kristina. 

Zarukama su se pohvalili i na društvenim mrežama, a iznenađena Kristina zaplakala je od sreće kad je vidjela kakvo joj je iznenađenje pripremio njezin dečko.

REKLA JE 'DA' Skočila mu u zagrljaj: Zubac je na Bahamima zaprosio Kristinu

Budući supružnici već tri godine žive zajedno u Los Angelesu, gdje Ivica igra za NBA momčad Los Angeles Clippers. Košarkaš je priznao kako mu Kristinina prisutnost olakšava život u stranoj zemlji, daleko od njegove obitelji i prijatelja.  

- Puno mi znači što je Kristina doselila i veli­ka mi je podrška. Ne znam kako bih mogao bez nje i njezine slavonske kuhinje. Jako se dobro slažemo i zajedno funkcioniramo. Naš se suživot pokazao kao najbolja odluka - rekao je Zubac za Story

Pratite nas na našem Instagram profilu

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bubamara2103 25.02.2019.

    Spontano je zaprosio, ona mu spontano skočila u naručje, a netko se tu našao da spontano ovjekovječi ovaj spontani trenutak!

  • Katerina_2 25.02.2019.

    Svaka klinka sanja o tim i sličnim nebulozama.Žena ne.

  • Iskrena mala 25.02.2019.

    na onoj slici gdje sjedi mi izgleda kao jedna zrela žena od 40 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare