To je to što me zanima!

Zaručnicu Marka Livaje zabavio navijač: Neće njega nitko zaje...

Na fotografiji objavljenoj na Instagramu vidi se čovjek u narančastoj jakni koji stoji u redu ispred Poljuda, a kojeg ni hladnoća nije spriječila da nosi svoj improvizirani dres
Vidi originalni članak

Iris Rajčić (42), zaručnica nogometaša Hajduka, Marka Livaje (28), na Instagramu je podijelila fotografiju navijača koji čeka u redu kako bi kupio ulaznicu za okršaj rivala. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji koju je objavila na Instagram Storyju vidi se čovjek u narančastoj jakni na koju je napisao broj 10 i prezime Livaja. Iako je vani bilo hladno, ovaj strastveni navijač nije dopustio da se njegov dres ne vidi. 

- Neće njega nitko zaj...t - napisla je Iris uz fotku i označila Livaju.  

Iris je nakon fotografije navijača na profilu objavila i niz snimki s tribina Poljuda na kojima danas je bodirla igrače Hajduka i zaručnika Marka. Na prepunom stadionu u Splitu Hajduk je slavio s 1-0. 

SLAVLJE U SPLITU Marko Livaja i Iris Rajčić vjenčat će se u svibnju: Zna se lokacija, ali i tko će zabavljati uzvanike

Podsjetimo, Marko i njegova dugogodišnja partnerica, 14 godina starija bivša manekenka Iris, napokon planiraju vjenčanje. Par će se vjenčati drugog svibnja u Splitu, a slavlje će se održati u restoranu Adriatic Grašo u kojem je bila i svadba godine Petra Graše (46) i Hane Huljić (31). Iris je za kumu izabrala prijateljicu politologinju Lanu Pavić, a Marko dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Splitski cvit 21.04.2022.

    Kad je to bilo u Splitu prehlada o za jaknu?

  • ) () + 20.04.2022.

    Ipak mi se čini da je Livaja propuh od igrača

  • ksenijast 20.04.2022.

    ...dobro se utopila ona, u zadnji tren...

Komentiraj...
Vidi sve komentare