To je to što me zanima!

Zaručnik princeze Eugenie: 'Prestravljen sam i uzbuđen'

Osim što je Jack promovirao Clooneyjev brend tekile, progovorio je o svojim osjećajima. 'Trebat će mi nekoliko minuta prije govora jer sam prestravljen. Vrlo sam uzbuđen, ali i malo nervozan', rekao je
Vidi originalni članak

Sljedećeg tjedna u kapelici St Georgea slijedi najskuplje vjenčanje u kraljevskoj dosad. Sestrična princa Harryja (34), Princeza Eugenie (28) udaje se za Jacka Brooksbanka (32).

U razgovoru o vjenčanju s reporterom Daily Maila, Jack je iskoristio priliku i promovirao brand tekile 'Casamigos' čiji je osnivač George Clooney (57) i za kojeg budući član kraljevske obitelji radi. 

- Nisam izostavljen iz planiranja. Mogao sam odlučiti za neke stvari. Zadužen sam za pića i servirat ću tekilu Casamigos - rekao je Brooksbank. 

Iako je Clooney bio gost na vjenčanju princa Harryja i vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (37) te će se njegova tekila piti na kraljevskoj ceremoniji 12. listopada, nije poznato hoće li on biti prisutan. 

Osim što je Brooksbank promovirao brend, progovorio je o svojim osjećajima. 

- Trebat će mi nekoliko minuta prije govora jer sam prestravljen. Vrlo sam uzbuđen, ali i malo nervozan - rekao je Jack. 

Eugenie je tijekom priprema za vjenčanje svojom razmaženošću jako razljutila porezne obveznike koji snose dio troškova njezinog vjenčanja. Ostatak će platiti njezini roditelji, princ Andrew (58) i Sarah Ferguson (58).

Za potrebe sigurnosti na dan vjenčanja u Windsoru je izdvojeno oko 2 milijuna funti (oko 16,5 milijuna kuna), a građani su se pobunili jer nije riječ o prvim članovima monarhije koji će jednog dana zasjesti na tron, piše Daily Mail. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cassini 06.10.2018.

    malo je princeza mršava...doveo bi ja nju u red...a ne da mi se skine a ima sise br 2...

  • 05.10.2018.

    meni ona izgleda dosta starije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare