To je to što me zanima!

Zaručnik Bobbi Kristine opet pod istragom zbog njene smrti

Nick i Bobbi bili su u vezi, a on tvrdi da su čak bili u braku, iako nikad to nije dokazao. Nick je bio Bobbin posvojeni brat, kojeg je pokojna pjevačica Whitney prihvatila kao rođenog sina
Vidi originalni članak

Kćer glazbenice Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, pronađena je bez svijesti u kadi 31. siječnja 2015. u svom domu u Atlanti. U komi je bila šest mjeseci, a preminula je u 23. godini. Zbog sumnjivih ozljeda na tijelu, njezin zaručnik Nick Gordon (29) bio je pod istragom.

TRAŽI PRAVDU Bobby Brown: Borit ću se sve dok Nick ne završi iza rešetaka

Iako neko vrijeme nije bio u fokusu javnosti, sada američki mediji pišu da je prije nekoliko dana uhićen zbog nasilja u obitelji što je skrenulo pozornost istražitelja i koji se bave smrću Bobbi Kristine. 

Podsjetimo, Gordon je bio glavno osumnjičeni u istrazi ubojstva kćeri Whitney Huston, ali nikada nije osuđen.

S druge strane, sud je Gordona krajem 2016. u privatnoj parnici proglasio krivim za nasilje nad kćeri Whitney i kantautora Bobbyja Browna (49). Nije dobio zatvorsku kaznu već je morao platiti odštetu od 250 milijuna kuna jer je svojoj pokojnoj djevojci ukrao novac, fizički je zlostavljao, ali i za bol koju je prouzročio cijeloj obitelji.

'ZARAĐUJU NA TRAGEDIJI' Obitelj Houston užasnuta je filmom o životu Bobbi Kristine

Nick i Bobbi bili su zaručeni, a on tvrdi da su čak bili u braku, iako nikad to nije dokazao. Nick je bio Bobbin posvojeni brat koji je odrastao uz nju. 

Whitney nije smetalo što je završio u vezi s njezinom kćeri. Bobbi se nikako nije mirila s majčinom smrti 2012. te se često drogirala. Nick je, između ostalog, optužen da joj je dao smrtonosni koktel lijekova prije nego što ju je ostavio u kadi. Našli su je u nesvijesti, a potom je bila šest mjeseci u komi, prije no što je preminula.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.03.2018.

    ovo stalno kao u nekom filmu je li kriv ili nije kriv

  • Bogs_1 14.03.2018.

    Bobby Brown se uhvatio ovog lika, a načelno su jednak šljam. Suditi za smrt maloj bi trebalo njenim roditeljima, koji su bili bahati narkomani, i uz čiji odgoj je poželjela ovakvog dečka. Život s nadrogiranom majkom i ocem koji je mlati sigurno je bio veoma opuštajuć i poticajan.

  • zoki_bijela 14.03.2018.

    Pacijent prvoga stupnja

Komentiraj...
Vidi sve komentare