To je to što me zanima!

Zaštitar 50 Centa gušio i ganjao paparazze na ulici

Paparazzi su bježali od tjelohranitelja, a neki su se neuspješno probali sakriti u autu. Policija je uhitila zaštitara 50 Centa zbog fizičkog napada
Vidi originalni članak

Neimenovanog tjelohranitelja američkog repera policija je uhitila u Danskoj zbog fizičkog napada na dvojicu paparazza. 50 Cent (34) je nedavno u Kopenhagenu imao koncert, a incident se odvijao ispred njegovog hotela.
- Čekali smo 50 Centa, a njegov zaštitar nam je rekao da se maknemo. Sljedećeg čega se sjećam je da me primio za vrat i počeo me gušiti - otkriva paparazzo i dodaje da se bojao za život. Tjelohranitelj ih je neko vrijeme naganjao kako bi ih spriječio da snimaju. Jedan paparazzo pokušao se sakriti u automobil, ali zaštitar je ušao unutra i uzeo mu fotoaparat. Navodno je zbrisao sve fotografije. Djelatnici hotela nisu se miješali u sukob, samo su uputili paparazze da pozovu policiju. Navodno će podignuti prijavu i za krađu te za prijetnje.
- Taj isti tjelohranitelj nam je ranije rekao da se na njega ne odnose danski zakoni budući da je on Amerikanac - otkriva paparazzo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • johntaylor 14.03.2010.

    pa tako razbit budale treba

  • fzeljko 14.03.2010.

    ............... ma mogu amera povuć za onu stvar, koja tužba ništ od toga pa on je amerikanac( ne može im niko ništa jaći su od.....) zato nek kauboji uživaju kad oni to mogu.

  • Alessandro10 14.03.2010.

    hahahahhahaha koji car...ja bi mu spomenik podigao:DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare