To je to što me zanima!

Zašto svi govore o filmovima, pričajte malo o mojim oblinama

'AJMO SAD MALO O MENI Beyonce je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima su u prvom planu njene obline. Time želi privući pažnju medija i javnosti
Vidi originalni članak

Ovaj mjesec posvećen je svijetu filma i dodjeli filmskih nagrada. Ipak, Beyonce (32) je pronašla jako dobar način da sebi osigura dio pažnje usmjerene na filmske zvijezde - na Instagramu je objavila niz provokativnih fotografija.

Među fotografijama je ona s covera njenog zadnjeg albuma, ali i fotografija na kojoj na sebi ima minijaturni kupaći kostim i valja se po pijesku iz 2007. godine. Objavila je fotografije iz editorijala koje je snimala za razne časopise, fotografije iz privatnog života... i sve imaju zajedničko jedno - naglašavaju njenu senzualnost i obline. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ItsMe 17.01.2014.

    ona ionako ima sasvim dovoljno paznje,zadnjih mjesec dana je glavna tema u glazbenom svijetu.. sumnjam da ovo radi zbog privlacenja paznje..

  • 7 17.01.2014.

    Ostat će mi trag na čelu od prstena koliko jako sam se face palmala kad sam pročitala SAMO naslov. Jel trebate radnika u 24 sata možda? Fakultet nemam, ali vidim da mi nije ni potreban.

  • twinsi2 17.01.2014.

    Oh jadnica malena,zapostavljena,evo svi te gledamo:)))Nemam instagram inače bih te pogledala i pohvalila:)))Lipo moje oko:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare