To je to što me zanima!

Zaveo mu maloljetnu kćer pa mu prijetio i mrko ga gledao

Aleksandar Čabarkapa došao je na suđenje Karađorđu Subotiću čijoj 16-godišnjoj kćeri je napravio dijete. Zbog njegova dolaska angažiran je velik broj zaštitara
Vidi originalni članak

Uopće me ne interesira što misliš o mom odnosu s tvojom kćeri i slažeš li se s tim ili ne, napisao je Aleksandar Čabarkapa (32) u pismu Karađorđu Subotiću dok je on bio u zatvoru. 

Bivši suprug voditeljice Ljube Pantović (34), koja se trenutačno natječe u showu 'Farma', u ponedjeljak je  izašao iz zatvora jer je morao na suđenje kako bi se utvrdilo je li kriv za iznudu. Čabarkapa, koji je njegovoj 16-godišnjoj kćeri napravio dijete, pričekao ga je ispred sudnice. 

- Nisu stigli progovoriti ni riječi, samo su se mrko pogledali. Karađorđe se prethodno požalio čuvarima u zatvoru da prima prijetnje od Čabarkape - rekao je izvor za srpski Kurir

Zbog napetog odnosa između dvojice muškaraca angažiran je veći broj zaštitara kako ne bi došlo do neželjenog ekscesa. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Slavonka52 30.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 28.05.2013.

    pa daj stvarno čime su ovi ljudi zaslužili članak na hrvatskom portalu? ako nemate šta pametno pisat ne pišite ni ove pi.... za ovu ljubu nitko u hrvatskoj ne zna, a za njenog muža i servisera još i manje.

  • loni87 28.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare