To je to što me zanima!

Zavezala dečke pa ih prošetala tepihom: 'Nije mi dosta jedan'

Unajmljivanje jednog dečka nije baš upalilo prvi put. Tako da sam ovaj put unajmila njih troje, napisala je Nikita Dragun ispod fotografije koju je objavila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Dodjela nagrada 'MTV Music Awards' jedna je od najiščekivanijih večeri u godini, a brojna poznata lica prošetala su svoja atraktivna i pomalo čudnovata izdanja. Najviše pažnje privukla je američka youtuberica Nikita Dragun (23) koja je na crveni tepih došla u pripijenoj brončanoj haljini i čupavom jaknom, a kao modni detalj prošetala je tri nepoznata muškarca. 

Nikita ih je na jedan dan pretvorila u 'robove' koji su puzali iza nje u crnim hlačama, kožnim rukavicama te naočalama. 

- Unajmljivanje jednog dečka nije baš upalilo prvi put. Tako da sam ovaj put unajmila njih troje - napisala je Nikita ispod fotografija koje je podijelila na društvenim mrežama. Američka youtuberica ideju je ukrala reperu Snoop Doggu (47) koji je na dodjelu VMA nagrada 2003. godine došao s dvije žene zavezanima za lance. 

I dok su jedni obožavatelji hvalili Nikitu na odličnoj ideji, drugi su joj pisali da treba početi više cijeniti sebe pa ne iznajmljivati dečke.

- Možda bi trebala naučiti poštovati samu sebe i ne unajmiti dečke već pronaći jednog - samo su neki od komentara ispod fotografije. 










                    DODJELA  MTV NAGRADA
                



                Golotinja i neukus: Pokazali su dlakave noge i bujne pozadine
            



 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • alexkler 28.08.2019.

    Nećemo se čuditi i Madonna od kad ikad na taj način zarađuje milijune.To je tako u umjetnosti i show biznisu što nakaradnije to bolje.Mladima je to danas primjer nažalost.Jer kome je zanimljivo ići u tvornicu buditi se u 5,bolje biti youtuber

  • Zivjela Cenzura! 28.08.2019.

    Nekidan prepucavanje kvartovskih baba, danas anonimci sa "društvenih mreža".

  • Pero Cigla 27.08.2019.

    Nije ovoj trojici neugodno sramotiti se?

Komentiraj...
Vidi sve komentare