To je to što me zanima!

Zavodnik Al Pacino (78): Nova cura mu je mlađa 39 godina...

Prvo su se trudili da njihova veza ostane jako privatna, ali sad se više ne trude da to ostane tajna, istaknuo je Pacinov prijatelj. Oskarovac se nikad nije ženio, a ima kćer i blizance
Vidi originalni članak

Potajno se viđaju nekoliko mjeseci i jako su sretni zajedno, rekao je prijatelj Al Pacina (78) za američki Page Six. Glumac ljubi upola mlađu izraelsku kolegicu i pjevačicu Meital Dohan (39), a par je nedavno viđen na večeri u restoranu u Los Angelesu. 

- Prvo su se trudili da njihova veza ostane jako privatna, ali sad se više ne trude da to ostane tajna - istaknuo je Pacinov prijatelj. Meital je najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Weeds' te je napisala knjigu 'Ljubav i ostale loše navike'. Usto je objavila pjesmu 'On Ya' s pjevačem Seanom Kingstonom (28). 

Glumica živi u Los Angelesu kao i Pacino, a nije poznato kako se par točno upoznao. Oskarovac inače ima 'fetiš' na mnogo mlađe žene te je prije Meital bio u vezi s argentinskom kolegicom Lucilom Sola (42).

Pacino se nikad nije ženio, a s učiteljicom glume ima kćer, filmsku producenticu Julie Marie (28).  Zvijezda filmova 'Lice s ožiljkom' i 'Kum' s bivšom djevojkom, glumicom Beverly D'Angelo (66) dobio je blizance Oliviju i Antona (17). 

Pacino trenutačno u Los Angelesu snima film 'Bilo jednom u Hollywoodu' koji režira Quentin Tarantino (55). Kolege na setu su mu Brad Pitt (54) i Leonardo DiCaprio (43). 

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celebrity padovi na pozornici.

VIDI OVO! 11 najznačajnijih fotografija Modrićeve karijere.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • musakax 24.09.2018.

    ...cura od 39 godina.....šalite se!

  • 24.09.2018.

    Zena u ovim godinama s muskarcem u njegovim godinama -fail! Da ona ima cca 23-35, to mogu skuziti (tko zna, shvatit ce;)), ali ovo - koka, nista od te price

  • vickozec 24.09.2018.

    Da,samo je ljubi i nista vise 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare