To je to što me zanima!

Zavodnik Davor: Svaki četvrti ili peti dan, ja malo 'baruckam'

Davor nije prešutio Tini poljubac s Goranom i muške razgovore. Nakon što joj je sve prepričao, otkrio je da ju zavodi cijelo vrijeme otkako ju je upoznao
Vidi originalni članak

U prethodnoj epizodi showa 'Superpar' muškarci su u štiklama trčali poligonom na kojemu su skupljali odjeću kako bi se naposljetku obukli i našminkali kao žena. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meni je bilo savršeno na štiklicama - rekao je Davor Urh (36), čija je partnerica Tina Malnar (34) uložila čak 3.100 kuna da će njezin dragi proći izazov. 

Nakon što su svi osim Blaženke (56) i Tomislava Župana (57) prošli zadatak, muškarci su sjeli u dnevni boravak i razgovarali o zavođenju. Goran im je pokazao svoje čari, a Davor je glumio njegovu odabranicu. 

Demonstrirali su kako 'pravo' zavođenje treba izgledati.

VODITELJ SHOWA Bešlagić o Superparu: 'Parovi su se znali žestoko posvađati'

- Ovo je sad najvažniji moment. Samo da ti tu kosu maknem. To je dosta poznato. I onda iskoristiš priliku - rekao je Jurenec, a potom filmski poljubio prijatelja. 

Davor nije prešutio Tini poljubac i muške razgovore. Nakon što joj je sve prepričao, otkrio je da ju zavodi cijelo vrijeme otkako ju je upoznao.

- Tebe stalno barim. Svaki četvrti, peri dan te malo baruckam - rekao je Davor, a Tina se smijala. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Mucica_1 10.04.2019.

    On zavodnik? Ma daj

  • liliana 07.04.2019.

    Kako je dosadan taj Davor i stalno nešto glumata,njegova žena ljepotica.Katastrofa.Jedini normalni ljudi tu su Goran i Hana i Imoćani.

  • MynameisNO 05.04.2019.

    Lik je apsolutni glumac. U privatnom životu sigurno nije ovakav, što se može vidjeti i po njenim reakcijama u showu. Mislim da njoj nije nimalo lako s njim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare