To je to što me zanima!

Zavodnik Enis Bešlagić: Zbog uloge sam vježbao šest mjeseci

Bosanskohercegovački glumac pohvalio se 2014. kako ga je u drugoj sezoni serije čekalo čak 212 djevojaka. Enisova supruga Sabina, rekao je glumac, da nije ljubomorna na njegove partnerice s posla
Vidi originalni članak

Glumac Enis Bešlagić (35) u humorističnoj seriji 'Kriza' tumači lik Mirona, koji je pravi otrov za žene. Mnoge podsjeća na Charlieja Sheena (54) i njegov lik u seriji 'Dva i pol muškarca'. 

Enis zasad nije veći zavodnik od Sheena jer je u prvoj sezoni 'Krize' u krevet odveo samo 29 žena. No bosanskohercegovački glumac pohvalio se 2014. kako ga je u drugoj sezoni serije čekalo čak 212 djevojaka. Enisova supruga Sabina, rekao je glumac, da nije ljubomorna na njegove partnerice s posla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Ma što bi bila ljubomorna?! Pa to je sve zafrkancija! Nije mogla vjerovati kad sam krenuo u teretanu zbog uloge Mirona. Već joj je šest mjeseci prije početka snimanja prve sezone bilo sve smiješno - istaknuo je Bešlagić tad, kojeg na ulici više ne zovu Šemso, po liku iz 'Naše male klinike', nego Miron. 

Iako Charlie, glavni lik američke serije, u privatnom životu krizu srednjih godina proživljava na pragu 50. godine, Enis je 'taj posao', kaže, odradio do 30. godine. 

- Veliki sam emotivac i stalno sam bio zaljubljen u generacijske cure, koje su uvijek na kraju završile sa starijim frajerima - pojasnio je Enis 2014.

GLUMAC JE OGORČEN Enis Bešlagić: 'Zašto se bojiš dizati glas protiv primitivaca?'

Dodao je kako je zbog djevojaka čak naučio svirati i gitaru, no unatoč tomu one bi otišle s iskusnijima. S obzirom na popularnost serije 'Kriza' u našoj regiji, ona se i danas emitira na televizijskim ekranima. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kbi 03.11.2019.

    Jeste vi bas sigurni da Enis ima 35 godina?

  • Rocco_Prch 02.11.2019.

    A di plaća porez?

  • strsljen2013 02.11.2019.

    Više ne kupujem konzerve, tube i slične stvari kako dotični ne bi iz njih slučajno iskočio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare