To je to što me zanima!

Zavodnik Jude Law pao u drugi plan: Svi gledali u njegovu kćer

Zgodna manekenka na Instagramu ima preko 145 tisuća pratitelja, a njezin profil pun je provokativnih fotografija koje ostavljaju bez daha
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Jude Law (45) na londonsku premijeru filma 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela' došao je u pratnji kćeri Iris (18) koja je privlačila poglede. Baš poput oca koji je proglašen za jednog od najljepših glumaca, Iris je na premijeri sve prisutne očarala svojom ljepotom i odjevnom kombinacijom.

Zgodna Iris već se nekoliko godina bavi manekenstvom, a na Instagramu zasad ima preko 145 tisuća pratitelja. Provokativne fotografije koje redovito objavljuje jasno pokazuju da je ljepotu naslijedila od oca. 

Jude Law otac je petero djece, a Iris je dobio u braku s bivšom suprugom, glumicom Sadie Frost (53) s kojom je bio u braku od 1997. do 2003.

Iris nije moguće često vidjeti u javnosti s ocem, ali ovog puta odlučila je napraviti iznimku i biti mu podrška na premijeri. 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela' nastavak je filma nastalog prema posljednjem djelu poznate britanske spisateljice i autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru. Jude Law u filmu glumi mladoga Albusa Dumbledorea. 

Kraljica je izgubila titulu najpopularnije članice kraljevske obitelji: Tko ju je to zamijenio?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Miške 15.11.2018.

    Bio je fantastičan u ulozi "Mladi papa", a i kao snajperist Zajčev u "Neprijatelj pred vratima". Bogu hvala da radi lijepu djecu. Još više.

  • 15.11.2018.

    ima lijepe oči

Komentiraj...
Vidi sve komentare