To je to što me zanima!

Završeno je snimanje Jokera: Redatelj objavio fotke Gage i Pheonixa u glavnim ulogama

Tvorac originalnog dijela filma 'Joker' završio je sa snimanjem drugog nastavka, barem s one produkcijske točke gledišta. Lady Gaga tumači ulogu Harley Quinn te gledatelji nestrpljivo iščekuju drugi dio filma
Vidi originalni članak

Američki redatelj Todd Phillips (52) proslavio je završetak snimanja nastavka 'Joker: Folie À Deux' objavom na Instagramu u kojoj se pojavljuju zvijezde Joaquin Phoenix (48) i Lady Gaga (37).

- To je to. Hvala ovim dvoje. (+ cijeloj glumačkoj postavi) i NAJBOLJOJ ekipi koju filmska industrija može ponuditi. Od vrha do dna. Sad ću otpuzati u špilju (uredničku sobu) i sve to sastaviti - napisao je redatelj u opisu objave.

Budući da je Phillips otišao u montažnu 'špilju', nagađanja mogu početi ​​o čemu se zapravo radi u ovom nastavku.

novi nastavak Procurile snimke sa seta snimanja filma 'Joker': Lady Gaga glumit će Harley Quinn

Znamo da će radnja djelomično biti smještena u Arkham Asylumu, gdje je u originalnom filmu 'Joker', Phoenix tumačio lika koji je želio postati komičar, a na kraju postaje psihopatski klaun. Također, nastavak će sadržavati velike glazbene elemente.

 Dugo se raspravljalo hoće li Lady Gaga glumiti Harley Quinn, Jokerovu veliku ljubav i žrtvu, no sada sve gledatelje više zanima kako će Gaga tumačiti lika i kakva će biti njihova dinamika. 

Uz scenarij redatelja i koscenarista Scotta Silvera, glumačka ekipa za ovaj film uključuje Zazie Beetz koja se vraća kao Sophie Dumond iz prvog dijela filma te isto tako uključeni i Brendan Gleeson, Catherine Keener i Jacob Lofland.

Drugi nastavak 'Joker: Folie À Deux' stiže u kina 4. listopada sljedeće godine.

POGLEDAJTE TRAILER: 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ifana 06.04.2023.

    Gaga je preruzna za ulogu

  • A711 06.04.2023.

    Prvi film precijenjen do bola

  • Mr. Pickles 06.04.2023.

    Malo sam skeptičan glede predznaka- mjuzikl 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare