To je to što me zanima!

Roko je pobijedio: Tko je po vama imao najbolju pjesmu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osam ocjenjivačkih sudova i publika glasovali su putem telefonskih poziva i SMS-ova, a pobjednika su izabrali u omjeru 50:50. Roko Blažević, kojega mentorira Jacques Houdek, ide u Tel Aviv
Vidi originalni članak

Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, točnije Dora, završio je, a pobjednik je Roko Blažević (18) s pjesmom 'The Dream'. Osam ocjenjivačkih sudova i publika glasovali su putem telefonskih poziva i SMS-ova, a pobjednika su izabrali u omjeru 50:50. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pozornicu su prvi kročili Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić s pjesmom 'Vrijeme predaje', a Lidija Bačić je još prilikom dolaska u dvoranu Marino Cvetković u Opatiji, poželjela svim natjecateljima sreću.

Luku Nižetića su mnogi prozvali hrvatskim Ricky Martinom, a Lorenu uspoređuju s Ruslanom koja je pobijedila na Euroviziji 2004. s pjesmom 'Wild Dances'. Na kraju, pod brojem 16, nastupio je bend Manntra koji su u jednu pjesmu spojili gusle s metal glazbom.

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • marija114 17.02.2019.

    Glasam za error 24

  • kontramrakukontrasili 17.02.2019.

    Anđa iz Noćne more je imala najbolju pjesmu

  • nalu 17.02.2019.

    Iako Jurina pisma nebi bila mozda najbolji odabir za Eurosong, meni se najvise svidila. Uvjerena san da ce od svih ostalih pisama koje su se sinoc izvele njegova biti najslusanija na radijima. Ove sto su izvedene na eng jeziku tesko da ce se slusat na nasim radijima. Uz njegovu bila mi je jos dobra prva pisma (duet od bojana i one cure) i oni Mantra mi nisu bili losi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare