To je to što me zanima!

Završio je 'Masterchef', tko je po vama trebao pobijediti?

Ivan je Goranu nadmašio i bodovima dobivenim za slatki desert te je na kraju ukupan zbroj svih bodova bio za Goranu 114, a za Ivana 120, čime je zaradio titulu MasterChefa
Vidi originalni članak

Posljednja epizoda 'Masterchefa' u kojoj je pobijedio mladi student Ivan Temšić (26) bila je neizvjesna do samog kraja, a pobjedu nad Goranom Milaković (41) mu je donio desert. Za titulu u finalnoj emisiji borili su se dva kandidata koja su do kraja uspješno savladali sve izazove, stres testove i eliminacijske krugove koji su se našli pred njima. - Oboje su napravili fantastičan tanjur, jako su puno o njemu razmišljali. Izabrali su izvrsne namirnice da ga mogu izvesti u djelo. Mislim da su iskoristili velik broj tehnika koje su naučili i da su se žiriju hladnim predjelom predstavili u jako dobrom svjetlu - rekao je Filip Pleteš.

Nakon ocjenjivanja prvog slijeda prema broju bodova bili su izjednačeni s 26 bodova, ali već sljedeći slijed Gorani je donio prednosti. 

VEČERAS SAZNAJEMO TKO ĆE POBIJEDITI Ivan i Gorana su MasterChef finalisti! Željka se oprostila od showa u napetoj završnici

Ivan je Goranu nadmašio i bodovima dobivenim za slatki desert te je na kraju ukupan zbroj svih bodova bio za Goranu 114, a za Ivana 120, čime je zaradio titulu MasterChefa.

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Kenny 31.12.2021.

    previše glupih ribljih bezveznih jela,da su bar imali soma JUru svi bi pali !!!

  • marko marulić 31.12.2021.

    Ivan je zaslužio pobjedu,ali u tolikoj mjeri i pod sbsku cjenu forsirati dalmatinski,više nego degutantno,ionako ako nije fetivi spličanin,ništa mu ne vridi,nikad im ne če parirati.Mora da je radio gadosti,kad je ka mulac pobiga od roditelja,i sramotna je izjava da je nolje bit ktuha gladan u dalmaciji,nego bit beg tamo od kuda je.Evo sad je dobija šta je stija,pa može lipo u spizu sa 200 iljada😂Sve u svemu,ostaneš gladan,nakon filozofija koje su kuhali.

  • Irving 31.12.2021.

    Ali ona Goge je sve osim kuharice. To naprlitavanje iz emisije u emisiju čemu je služilo i zašto se to samo njoj dozvoljavalo. Imao se dojam da je sve namješteno da ona pobjedi. Dobro je završilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare