Show

Komentari 71

Završio je 'Masterchef', tko je po vama trebao pobijediti?

Završio je 'Masterchef', tko je po vama trebao pobijediti?

Ivan je Goranu nadmašio i bodovima dobivenim za slatki desert te je na kraju ukupan zbroj svih bodova bio za Goranu 114, a za Ivana 120, čime je zaradio titulu MasterChefa

Posljednja epizoda 'Masterchefa' u kojoj je pobijedio mladi student Ivan Temšić (26) bila je neizvjesna do samog kraja, a pobjedu nad Goranom Milaković (41) mu je donio desert.

Za titulu u finalnoj emisiji borili su se dva kandidata koja su do kraja uspješno savladali sve izazove, stres testove i eliminacijske krugove koji su se našli pred njima.

- Oboje su napravili fantastičan tanjur, jako su puno o njemu razmišljali. Izabrali su izvrsne namirnice da ga mogu izvesti u djelo. Mislim da su iskoristili velik broj tehnika koje su naučili i da su se žiriju hladnim predjelom predstavili u jako dobrom svjetlu - rekao je Filip Pleteš.

Nakon ocjenjivanja prvog slijeda prema broju bodova bili su izjednačeni s 26 bodova, ali već sljedeći slijed Gorani je donio prednosti. 

Ivan je Goranu nadmašio i bodovima dobivenim za slatki desert te je na kraju ukupan zbroj svih bodova bio za Goranu 114, a za Ivana 120, čime je zaradio titulu MasterChefa.

 

Najčitaniji članci