To je to što me zanima!

Zayn Malik ima novi ukras: Tetovirao pticu u gnijezdu

Zayn Malik Iznad sljepoočnice dao je istetovirati pticu u gnijezdu na kojem je napisano M.O.M., što je skraćenica njegovog debitantskog solo albuma “Mind of Mine”, koji treba izaći 25. ožujka
Vidi originalni članak

Zayn Malik (20) obrijao je gustu kosu koja mu je bila zaštitni znak. Iznad sljepoočnice dao je istetovirati pticu u gnijezdu na kojem je napisano M.O.M., što je skraćenica njegovog debitantskog solo albuma “Mind of Mine”, koji treba izaći 25. ožujka. Na desnoj strani vrata tetovirao je i pticu u letu.

Osim tetovaža, na društvenoj mreži je objavio i fotografiju djevojke Gigi Hadad (20). Ispod nje napisao je 'gledao sam tvoje lice i dobio inspiraciju'. 

Brojni fanovi osuđuju Malika zbog novih ukrasa na tijelu i bahatog ponašanja. Nakon što je napustio boy bend One Direction pjevač često otkazuje intervjue, odbija pjevati uživo, a i komunikacija s fanovima mu je sve slabija. Nedavno je ručao u restoranu u Manchesteru, a vlasnik je morao potpisati ugovor o privatnosti.

Njegov bivši kolega iz One Directiona, Harry Styles (22) ima sve više fanova. Pogotovo od kad je dobio ponudu da glumi u filmu scenarista i redatelja Christophera Nolana 'Dunkirk'. U njemu gume i Tom Hardy, Kenneth Branagh i dobitnik Oscara Mark Rylance.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 13.03.2016.

    ahha....where is this??

  • 13.03.2016.

    i kad album izadje tetovaza nestane.

  • PeroZdero_1 13.03.2016.

    tko je ta pedercina..zasto trositi vrijeme na takve kretene i pisati jos o njima..boli me k... za njegove tetovaze..ja imam bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare