To je to što me zanima!

Zaynovi fanovi: Imaš milijune, a tražiš nas da doniramo novac

Bivši član One Directiona zamolio je svoje pratitelje da doniraju novac prijateljici njegove majke koja boluje od raka pluća. Cilj joj se skupiti 150.000 dolara za liječenje u Istanbulu
Vidi originalni članak

Ovo je najbolja prijateljica moje majke, pomozite joj kako možete, napisao je Zayn Malik (24) na svom Twitteru te time pozvao pratitelje da doniraju novac Ayeshi Butt (47) kako bi se liječila od raka pluća u Istanbulu.

Ispod poruke koju je uputio na društvenoj mreži, Zayn je postavio link na GoFundMe na kojoj bolesna Ayesha pokušava skupiti više od 150.000 dolara. S obzirom da pjevač 'teži' čak 38 milijuna dolara, obožavatelji su bili ogorčeni.

- Zašto ti ne bi donirao? Imaš milijune - zaključili su.

Na portalu GoFundMe Ayesha je otkrila da je rak koji joj je dijagnosticiran 2015. godine metastazirao. Ima 15-godišnju djevojčicu te očajnički moli za pomoć, a Istanbul je jedino mjesto gdje može dobiti liječenje kakvo joj je potrebno.

- Molim vas, pomozite mi kako ne bi morala ostaviti svoju kći - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VilaMona 03.05.2017.

    Mali razmazeni bogatas..

  • Capucciner 02.05.2017.

    Sta se cudite svi smo mi takvi samo pod svoj tur...a kad se vlastiti tur zatrese i ispod njega nestane sve onda se hvatamo za poznanike prijatelje rodbinu koju do tad nismo poznavali

  • OM Sai Baba 02.05.2017.

    i meni je to uvijek bilo nejasno zašto multi milioneri sa konstantnim dotokom novca uvijek žicaju sirotinju da im pomognu? kokain preskup, prostitutke najvišeg ranga također, jahtama porasla cijena, a moraju mislit i na starost?

Komentiraj...
Vidi sve komentare