To je to što me zanima!

Zbog bivšeg dečka s kćeri izlazi samo u policijskoj pratnji

Gabriel Aubry napao je zaručnika Halle Berry, Oliviera Martineza. Ne želi da se Halle sa kćeri preseli u Francusku. Aubry je završio u bolnici sa slomljenim rebrima
Vidi originalni članak

Halle Berry (46) ljuta je na oca svoje četverogodišnje kćeri Nahle. Smatra da mu tučnjava nije trebala. Maneken Gabriel Aubry (36) napao joj je dečka, glumca Oliviera Martineza (46) ispred kuće jer se miješao u njihov odnos. Halle je s Olivierom planirala preseljenje u Francusku, što se Gabrielu nije svidjelo jer ne želi biti tako daleko od kćeri.

Dečki su nesuglasice odlučili riješiti šakama. Aubry je završio s masnicama po cijelom licu i slomljenim rebrima, a Olivier se 'izvukao' samo s raskrvarenim šakama. Šokirana Halle stajala je po strani.

Dan nakon tučnjave glumicu i kćer u kino su dovezli u crnom terencu zatamnjenih stakala u pratnji četiri policajca na motorima. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • WOPAAA 25.11.2012.

    al maneken bi da se udara , vidi gdje zavrsi sad

  • pustertal 25.11.2012.

    pa toliku pratnju nema ni naš josipović.

  • vrsni_astrolog 25.11.2012.

    halle (lav) gabriel (djevica) i martinez (jarac), lavice manipuliraju, muške djevice su agresivne i ne podnose ostavljanje i prekide, jarčevi pametiraju, lavice vole dramatizirati i posvađati dvoje da bi lakše manipulirale, muškarac djevica su bolesno ljubomorni i slove za teške, sitničave i hladne tipove

Komentiraj...
Vidi sve komentare