To je to što me zanima!

Zbog bujnog poprsja popucali gumbi: Soraja pokazala grudi

Ma nije mi bilo neugodno jer sam već pozirala za naslovnice mnogih svjetskih časopisa. Incident je svima izmamio osmijeh na lice, ispričala je starleta za Blic
Vidi originalni članak

Dok je snimala editorijal za jedan časopis, Soraji Vučelić veliki je problem predstavljalo njezino bujno poprsje. Ostala je polugola jer su joj gumbi na sakou popucali pa je tijekom snimanja pokazala grudi, a sve je to zabilježeno i fotoaparatom. 

- Nije mi bilo neugodno jer sam već pozirala za naslovnice mnogih svjetskih časopisa. Ovo je bilo fotografiranje za potpuno drugačiji format pa nam je ovaj neočekivani incident svima na setu izmamio osmijeh - otkrila je Soraja sve o incidentu koji ih je nasmijao tijekom posljednjih priprema za snimanje. 

Stilist joj je namještao frizuru, šminku i odjeću, a Soraja jednostavno nije uspjela stati u sako ispod kojeg nije nosila donje rublje.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • LukaRuškan 30.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • bojan1982 15.01.2014.

    a kod nje nije nista slucajno

  • bojan1982 15.01.2014.

    ma ovo je jos reklame da dobie jos kojeg da ju nazigu

Komentiraj...
Vidi sve komentare