To je to što me zanima!

Zbog gnjusnih komentara ukida se tradicija: Ništa od portreta princa Georgea za 8. rođendan?

Georgeovi roditelji teško se nose s hejterskim komentarima na račun najstarijeg sina, pa razmišljaju da zaobiđu nove ružne poruke tako što neće objaviti mališanovu sliku na društvenim mrežama 22. srpnja
Vidi originalni članak

Princ George (7) već nekoliko dana na meti je hejtera na društvenim mrežama. Sve je počelo tako što je prisustvovao finalu Europskog nogometnog prvenstva odjeven u odijelo baš kao njegov otac princ William (39). Otada ne prestaju pisati kako 'dječaka treba zlostavljati'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britanska kraljevska obitelj tih neprimjerenih komentara je svjesna pa planira mališana maknuti na neko vrijeme od javnosti, a nagađa se kako će ove godine preskočiti i tradiciju.

Svake godine se za rođendan djece Kate Middleton (39) i Williama objavljuje novi portret slavljenika, ali su sve glasnija šuškanja da to neće napraviti. Fotke inače napravi mama Kate i one budu objavljene na službenim stranicama dvora. 

RUŽNI KOMENTARI ZGROZILI Rugali su mu se danima, a mali George je u odijelu samo htio izgledati baš kao tata William

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Angela Levin, kaže da se Georgeovi roditelji teško nose s hejterskim komentarima na račun njihovog sina, a novu lavinu istih zaobišli bi kad ne bi objavili njegovu sliku 22. srpnja, kad puni osam godina. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • medeki 18.07.2021.

    Je li ih ovo potaknulo da malo suosjećaju sa Megan, od kada je uslikana sa Harijem, ne puštaju je na miru!

  • Demejana 18.07.2021.

    Znaci englezi i dan danas zive na grbaci ostalih naroda, a mi bi sad trebali tugovat jer im netko uputi 2 ruzne rijeci... danasnje drustvo je skroz propalo

  • Tiha Žena 17.07.2021.

    Ma te nabrijane hejtere koji pljucaju po djetetu (!!) treba staviti tamo gdje i pripadaju - na dno i ako im je bitna traadicija - ne slomiti se pod ovim valom najnovijeg primitivizma (o da, pljuvanje po djetetu iz čmrljave sobice i s moba dok čekaš tramvaj je goli primitivizam)

Komentiraj...
Vidi sve komentare