To je to što me zanima!

Zbog J.Lo i Caspera se tresu stakla: Jako je glasna u seksu

Pjevačica je, navodno, jednom prilikom u hotelu bila toliko glasna da je prestrašila sluškinju koja je mislila da je Jennifer u opasnosti. Ubrzo je shvatila o čemu je riječ
Vidi originalni članak

Ubrzo nakon što se razišla od supruga Marca Anthonyja (43), Jennifer Lopez ljubav je pronašla u zagrljaju 25-godišnjeg plesača Caspera Smarta. Iako su svi mislili da je ta veza samo hir pjevačice i glumice, čini se da su se prevarili. Osim što je Casper prati na svim njezinim putovanjima i podržava u poslovnim pothvatima, par zajedno i ratuje protiv susjeda. Kako piše Star Magazine, jedan od susjeda tvrdi da je pjevačica toliko glasna tijekom seksa da se zbog nje tresu prozorska stakla. 

Pjevačica je, navodno, jednom prilikom u hotelu bila toliko glasna da je prestrašila sluškinju koja je mislila da je Jennifer u opasnosti. No, kad je ušla u sobu, brzo je primjetila da nitko nije u opasnosti. 

Jennifer je nedavno priznala kako joj ponekad nije jasno što Casper radi s njom. 

- Pitala sam ga zašto ne nađe mlađu djevojku i ne ode od mene. I sama se pitam koliko to sve može potrajati i što će biti za deset godina. I on je rekao da se pita to isto, ali da misli da je najbolje da uživamo u trenutku i budemo sretni - otkrila je Jennifer. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • celulitnjača 16.02.2013.

    Bez šminke nije nešto ...bezvezna latina

  • Prezgodan 16.02.2013.

    vjerojatno ko u svemu tako je pozerica i u sexu... šlapa

  • albinjo27 16.02.2013.

    mali ju šerafi sve u 16

Komentiraj...
Vidi sve komentare