To je to što me zanima!

Zbog Jure su palili baklje, na Matea je ponosan Gorski kotar

Nakon finala Jure Brkljača sa sobom je u Zadar poveo kolege Dinu Petrića i Saru Barbarić, a mještani Gerova pljeskom su dočekali drugoplasiranog Matea Resmana
Vidi originalni članak

Prijatelji Jure Brkljače popeli su se na zidine na Trgu Pet bunara kad je Jure počeo pjevati i zapalili baklje. To je ganulo sramežljivog zadarskog pjevača koji je na pozornici pjevao s bendom u kojem su mu i brat Marino i otac Mirko. Zajedno s ocem otpjevao je duet Olivera i Gibonnija „U ljubav vjere nemam“.

- Hvala svima što ste došli, što ste glasovali za mene, nemam riječi - kazao je Jure.

S njim su u Zadar došle i kolege iz showa – Dino Petrić i Sara Barbarić. Juru smo pitali i za komentar pobjede Nine Kraljić.

- Pobjeda je zaslužena ako je publika tako odlučila, tu nemam što komentirati - rekao je.

Najavio je i kako će sa Tonyjem Cetinskim, mentorom u showu, biti suradnik te kako već sad imaju puno planova za njegovu glazbenu karijeru.

- Neka se ugledaju na nas, ne moraju se plašiti, sve su to stvari koje su normalne i zapravo su izazov. Neka se prijave bez straha - poručio je Jure budućim natjecateljima.

Svi su hrlili do Matea kako bi ga zagrlili i čestitali mu

Nekoliko stotina mještana Gerova gromoglasnim pljeskom dočekalo je u nedjelju i drugoplasiranog Matea Resmana u središtu mjesta gdje su mu organizirali doček dobrodošlice. Djeca, mladi i stari, prijatelji, rodbina, svi su hrlili do Matea kako bi ga zagrlili i čestitali mu na postignutom uspjehu. Mateo nije skidao osmijeh s lica i rado se slikao sa svojim fanovima, a najmlađima je dijelio autograme. 

- Ovdje smo se okupili kako bi ti odali počast i doprinijeli tvom napretku. Za sve nas si veliki pobjednik samim time što si došao do finala. Pokazao si se kao najsimpatičniji kandidat u showu, a tvoju čistu emociju pjevanja prepoznala je i tvoja mentorica Indira Levak. Okupili smo se ovdje kako bi ti iskazali svojevrsno priznanje jer si učinio ponosnim, ne samo Gerovo, Čabar, Delnice već cijeli Gorski Kotar – poručili su Mateu mještani.   

- Presretna sam, morala sam ga zagrliti. Uz njega smo od početka, a sinoć nam je srce bilo kako bomba, lili smo suze, bili na koljenima. Svi smo neizmjerno ponosni na njega. – kazala je Katarina Leš.

Kako su već kazali njegovi prijatelji i mještani unatoč osvojenom drugom mjestu Mateo je za njih pobjednik i ponos. 

- Velika je stvar do kuda je došao, a najdraže mi je što je ostao isti, jednostavan, pristupačan, veseo i nasmijan. Ponosna sam na njega i on je za mene pobjednik. On je definitivno zvijezda i vjerujem da ga čeka velika pjevačka karijera – kazala je Mateova prijateljica Emili Šeprac.  

Na oduševljenje okupljenih Mateo se svojim fanovima zahvalio na način na koji najbolje zna, tako što je odsvirao i otpjevao nekoliko pjesama sa svojim bendom Striptones. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 29.04.2015.

    Sara Neurotic....

  • Kejur1111 28.04.2015.

    Ova balavurdija sta se okupila oko njih e to su pravi glasaci. Vidi ih sama djeca tu i tamo koji odrasli. Ovo je sve u k...

  • zvrka1977 28.04.2015.

    sva sreća pa nam ovih 1000 kvazi zvijezda na estradi nije dosta pa trebamo nove. ajd se svi motike primiti, od zemlje se živi pa pjevaj kopajući... :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare