To je to što me zanima!

Zbog maloljetnika (12) u kuću A. Kutchera upali su specijalci

Šaljivdžiju su uhitili i spremili u maloljetnički pritvor jer ima 12 godina. Klinac je plakao od straha, dozivao majku i otimao se policiji kad su ga uhitili
Vidi originalni članak

Neimenovani maloljetnik nazvao je policiju te rekao kako je čuo pucnjavu i urlike iz losanđeleske vile Ashtona Kutchera (35). Dok su helikopteri nadlijetali kuću, specijalci su upali i otkrili kako je riječ o lažnoj dojavi. Ashton nije bio na imanju. 

Šaljivdžiju su uhitili i spremili u maloljetnički pritvor jer ima 12 godina. Klinac je plakao od straha, dozivao majku i otimao se policiji kad su ga uhitili. Iako je dječak, piše portal TMZ, zatvor neće izbjeći jer mu ovo nije prvi put.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_244588 08.02.2013.

    mali lijepo u vrešt da se naučiš pameti....eh kad bi i mi u tužnoj našoj imali takve zakone za balavce koji se opijaju i razbijaju i šaraju po zgradama i maltretiraju ljude na ulici i javnom prijevozu i slali ih u zatvor mrvicu bi nam bilo bolje

  • eddy1973 08.02.2013.

    Tako mu i treba ...možda je zbog njegove spačke nastradao netko kome je pomoć zaista bila potrebna.To treba uvesti i kod nas jer i kod nas ima takvih šaljivđija...malo u pržun pa će se opametiti.

  • Pekmezinho 08.02.2013.

    prvo ona kim nazvala specialce pa sad ovaj klipan, sve je to je*eni hollywood, sami namještaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare