To je to što me zanima!

Zbog napada na Oksanu Mel će dobiti četiri godine zatvora?

Ukoliko bude osuđen za kazneno djelo zbog nasilja u obitelji odnosno napada na bivšu djevojku Oksanu, Mel Gibson mogao bi iza rešetaka provesti četiri godine...
Vidi originalni članak

Mel Gibson (55) bi zbog udaraca, koje je u siječnju 2009. godine, nanio bivšoj djevojci Oksani Gregorievoj (40) mogao dobiti četiri godine zatvora ukoliko bude proglašen krivim za kazneno djelo zbog nasilja u obitelji. Tužitelji su potvrdili da će protiv glumca najvjerojatnije biti podnesena optužnica zbog nasilja u obitelji. No, ukoliko bude proglašen krivim za prekršaj, glumac bi mogao biti osuđen na godinu dana zatvora.  Gibson ju je, kako tvrdi Oksana, udario u  njihovom domu u Kaliforniji dok je u naručju držala njihovu kćerkicu Luciu koja je tada imala dva mjeseca i izbio joj dva prednja zuba.

- Bojala sam se za svoj život i život svoje kćeri - rekla je tada Oksana u koju je glumac, nakon što ju je udario, uperio pištolj.

Gibsonov odvjetnik nedavno se sastao s tužiteljima u Los Angelesu kako bi radili na rješavanju slučaju. Mel tvrdi da nije udario Oksanu i da ona od njega jedino želi izvući novac.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pametna036 21.01.2011.

    ma stara budala :))))

  • user_77248 21.01.2011.

    sada je to u modi da poznati glumci i pjevači odlaze u zatvor više ni novac ne pomaže

  • markisa_17 21.01.2011.

    mogo je bar bolju pi*u nać.. ova ima facu kao da ju je boeing pregazio

Komentiraj...
Vidi sve komentare