To je to što me zanima!

Zbog ogromnih grudi Christina želi dizajnirati kupaće kostime

Glumica, poznata po svojim oblinama, kreira vlastitu liniju kupaćih kostima jer zbog svojih oblina i bujnog poprsja ne može naći odgovarajući kupaći kostim
Vidi originalni članak

Christina Hendricks (36) odlučila je dizajnirati vlastitu kolekciju kupaćih kostima. Glumica serije 'Momci s Madisona', poznata po svojim oblinama, odlučila je kreirati vlastitu liniju kupaćih kostima jer joj je zbog oblina, a osobito bujnog poprsja, u trgovinama teško može pronaći odgovarajući kupaći kostim. Iako je ponosna na svoje velike grudi, jednom je izjavila da zbog njih često ima problema s garderobom jer dizajneri nemaju odjeću za žene s većim oblinama.

- Želi započeti s kupaćim kostimima, a kreirala bi i vlastitu liniju donjeg rublja i odjeće. Voli svoje obline i ne želi smršaviti - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • squo 26.07.2011.

    ajd neka netko i za nas oblije nešto kreira. ja nosim vel 42, iznimno 44, ali imam veće grudi. dečko se ne buni, ali ja bih rado da su manje. gdje god se pojavim prvo u njih pilje pa onda u oči, nije baš ugodno.

  • Karin_1401 26.07.2011.

    Hm.... Pa ne bih se složila, sve zavisi. Znaju i one ''manje grudi'' visiti, pogotovo kod naglih mršavljenja.... A npr.moja mama, koja ima 50 god.ima isto tako velike grudi a lijepo joj onako prčasto stoje i bez grudnjaka. Uvijek je hvalim. Tako da, sve zavisi.

  • guliver 26.07.2011.

    od mlijeka sam se odvikao, ali od sise nisam.. odlične su, jooj što ih volim ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare