To je to što me zanima!

Zbog propelera aviona izgubila ruku i oko: Uspjela se oporaviti

Lauren Scruggs (24) prošle godine u prosincu izlazila je iz aviona kad ju je zahvatio propeler aviona. Tad je zadobila brojne ozljede glave i mozga, te lijeve strane tijele
Vidi originalni članak

Manekenka koja je pretrpjela strašne ozljede nakon što se zaplela u propeler aviona, s nizom plastičnih operacija uspjela je vratiti svoj prijašnji izgled. U nesreći u prosincu 2011. godine Lauren Scruggs (24) izgubila je lijevo oko i lijevu ruku, pretrpjela je prijelom lubanje te zadobila i ozljede mozga. Skoro godinu dana poslije nesreće Lauren je objavila svoje fotografije na Twitteru te tako svima dala do znanja da se odlično oporavila. 

Modna blogerica i bivša asistentica kostimografkinje za seriju 'Gossip Girl' nasmiješena je, a na fotografijama se ni ne primjećuje da su joj liječnici ugradili stakleno oko, kao i prostetičku ruku.  Od 15. studenog u prodaji će biti njezina knjiga 'Still Lolo: A Spinning Propeller, a Horrific Accident, and a Family's Journey of Hope' u kojoj je opisala cijelu nesreću te težak oporavak. Već joj stižu brojne narudžbe. U knjizi je otkrila i kako je prije same nesreće osjećala nevjerojatan strah. 

- Nije bilo gromova ni munja, čak ni snažnog vjetra. Sve što sam čula bilo je lagano brujanje zrakoplova motora i povremeno pucketanje mikrofona u slušalicama, ali svejedno nisam mogla odagnati taj strah koji sam osjećala - otkrila je Lauren koja je brojne ozljede zadobila nakon što je s obitelji iz aviona razgledavala božićne lampice u Dallasu. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Rasputin 007 07.11.2012.

    Sjećam se vijesti kada se ovo zbilo.Skidam kapu svima koji sa toliko optimizma izađu na kraj sa ovakvom strašnom nesrećom u svom životu i nastave dalje. Bio je slućaj i kod nas sa onom djevojkom koja je stradala od vlaka, kasnije se udala,rodila, uvijek nasmiješena...zanimalo bi me pročitati što je sa njom dalje bilo!

  • yesamerika 06.11.2012.

    I dalje je predivna.. :)

  • amalia 06.11.2012.

    a zašto je ovo svrstano pod show?

Komentiraj...
Vidi sve komentare