To je to što me zanima!

Zbog psovki stanara ševe su već promukle od cvrkutanja

STIŽE POMOĆ IZ ZOO-a Stanari BB kuće često su vulgarni pa gledatelji čuju glasanje ptica 20 puta u emisiji. Produkcija razmišlja o angažiranju medvjeda
Vidi originalni članak

Rat i svađa u Big Brother kući između Mirjane i Đorđa ne jenjava pa se stalno časte psovkama i uvredama. Zbog toga gledatelji od 20 do 30 puta tijekom emisije čuju cvrkut ptica umjesto razgovora stanara.

Kako su nam objasnili iz produkcije, istočnoeuropske ševe koje prelijeću dvorište kuće Velikog brata dresirane su tako da reagiraju na vibracije u glasu natjecatelja showa koje prepoznaju kao psovke.

- Zasad se to pokazao kao dobar način ‘bipanja’ riječi koje se ne smiju čuti u dnevnim emisijama. S druge strane, sad smo u problemu jer dolazi zima i većina ševa odletjela je na jug - rekli su producenti kojima su nedopuštene riječi stanara u nekoliko navrata promaknule tijekom izravnog prijenosa iz BB kuće. Zato, objašnjavaju u produkciji, razmišljaju o suradnji s beogradskim zoološkim vrtom iz kojeg će ispred BB kuće dovesti polarnog medvjeda.

Medvjedi se glasaju specifičnim režanjem kad ih netko izaziva jer brundanjem žele otjerati uljeza, a loše reagiraju i na piskutave glasove.

Zato bi budući susjed stanara s Košutnjaka svojim brundanjem trebao nadglasati Mirjanu, Đorđa i Zoricu koji ne biraju riječi kad razgovaraju o podjeli tjednog budžeta za namirnice, svladavanju zadataka ili se svađaju.

Ptičica nije ni jednom zacvrkutala dok su razgovarali Mika i Giba.

U sutrašnjem izdanju 24sata pročitajte veliku analizu modnih stilova 13 stanara Big Brother kuće te sve zanimljivosti showa u brojkama.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kung fu panda 04.11.2015.

    večeras je Zorica pokazala koliko je loša osoba ,žena je dno dna onako vrijeđati nekoga što nema djecu je vrh neukusa,bezobrazluka i nedostatka kulture ,fuj

  • Lina_Kc 04.11.2015.

    Nikad gluplji clanak nisam procitala,vi nas debilima smatrate? Seva leti i prepoznaje vibracije omg koja glupost

  • frčka 04.11.2015.

    počeli ste prepisivati od news-bara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare