Obavijesti

Show

Komentari 41

Zbog psovki stanara ševe su već promukle od cvrkutanja

 Zbog psovki stanara ševe su već promukle od cvrkutanja
4

STIŽE POMOĆ IZ ZOO-a Stanari BB kuće često su vulgarni pa gledatelji čuju glasanje ptica 20 puta u emisiji. Produkcija razmišlja o angažiranju medvjeda

VIDEO

Rat i svađa u Big Brother kući između Mirjane i Đorđa ne jenjava pa se stalno časte psovkama i uvredama. Zbog toga gledatelji od 20 do 30 puta tijekom emisije čuju cvrkut ptica umjesto razgovora stanara.

Kako su nam objasnili iz produkcije, istočnoeuropske ševe koje prelijeću dvorište kuće Velikog brata dresirane su tako da reagiraju na vibracije u glasu natjecatelja showa koje prepoznaju kao psovke.

- Zasad se to pokazao kao dobar način ‘bipanja’ riječi koje se ne smiju čuti u dnevnim emisijama. S druge strane, sad smo u problemu jer dolazi zima i većina ševa odletjela je na jug - rekli su producenti kojima su nedopuštene riječi stanara u nekoliko navrata promaknule tijekom izravnog prijenosa iz BB kuće. Zato, objašnjavaju u produkciji, razmišljaju o suradnji s beogradskim zoološkim vrtom iz kojeg će ispred BB kuće dovesti polarnog medvjeda.

Medvjedi se glasaju specifičnim režanjem kad ih netko izaziva jer brundanjem žele otjerati uljeza, a loše reagiraju i na piskutave glasove.

Zato bi budući susjed stanara s Košutnjaka svojim brundanjem trebao nadglasati Mirjanu, Đorđa i Zoricu koji ne biraju riječi kad razgovaraju o podjeli tjednog budžeta za namirnice, svladavanju zadataka ili se svađaju.

Ptičica nije ni jednom zacvrkutala dok su razgovarali Mika i Giba.

U sutrašnjem izdanju 24sata pročitajte veliku analizu modnih stilova 13 stanara Big Brother kuće te sve zanimljivosti showa u brojkama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...