To je to što me zanima!

Zbog showa 'Tko ce ga znati' građani čekaju po trgovima

Zbog popularnosti prvih 10 epizoda game showa 'Tko će ga znati', s voditeljicom Marijanom Batinić, vraća se na hrvatske ulice ali i male ekrane
Vidi originalni članak

Ekipa 'Tko će ga znati', zajedno sa simpatičnom Marijanom tako je ponovno u pogonu, a ovih tjedana snimili su emisije u Šibeniku i Zadru, te se ponovno zaputili za Split od kuda kreću za Sinj. No, Dalmatinci nisu jedini koje će Mare i ekipa game show-a iznenaditi na ulicama jer uskoro kreću snimati i u ostalim dijelovima Lijepe naše.

Da je 'Tko će ga znati' osvojio mnoge žitelje Hrvatske, dokazuju i mnoge anegdote koje se ekipi ovog game showa događaju po hrvatskim gradovima. Tako je primjerice u Šibeniku, jedna djevojka, u jutarnjim satima čula da Marijana Batinić i njezina ekipa dolazi u grad, pa je provela par sati na ulici ne bi li je ekipa primijetila! Bilo je tu i poznatih lica poput bivše Miss Hrvatske 2006. Ivane Ergić, Bepe Matešića, poznatog splitskog pjevača, a bilo je i onih koji se nisu dali nagovoriti da sudjeluju u kvizu, kao što je Mladen Grdović, no samo za ekipu RTL-a zapjevao je 'Dalmatinca'.

Anegdota nije nedostajalo u nijednom gradu, a ekipi je u sjećanju ostala jedna smetlarka koju kod kuće čeka čak šestero djece. Je li osvojila iznos i pronašla one koji znaju, odnosno ne znaju, ne propustite pogledati, uskoro na RTL Televiziji.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • remi00 26.09.2013.

    bepo matešić poznati splitski pjevač? da nije možda zadarski?

  • trg 25.09.2013.

    uhvatila je i mila ercegovića rastavljenu šibensku budaletinu, šta bi on drugo radio nego điravao kalelargom ili gonio konja

  • kung fu panda 25.09.2013.

    meni to sve izgleda namješteno kao i onaj tog se nitko nije sjetio

Komentiraj...
Vidi sve komentare