To je to što me zanima!

Zbog slučajne fotke studentici se sasvim promijenio život

Anok Yai šetala je na tulumu koji je organiziralo sveučilište Howard u Washingtonu. Jedan fotograf zamolio ju je da mu pozira i od onda u njenom životu više ništa nije bilo isto
Vidi originalni članak

Studentica državnog sveučilišta Plymouth, 19-godišnja Anok Yai, bila je jedna od djevojaka koje je fotograf snimio za galeriju najbolje odjevnih studentica na tulumu koji je organiziralo sveučilište Howard u Washingtonu.

- Vidio sam ju taman na završetku Yardfesta - napisao je fotograf uz njezinu fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Anok je pozirala fotografu i ubrzo zaboravila na to, kada joj je u jednom trenutku telefon počeo luđački vibrirati bez prestanka. Prvo je pomislila da je netko od nje napravio meme, ali onda su počele stizati i poslovne ponude.

- Kada sam vidjela o čemu se radi nisam ništa shvaćala jer mi nije bilo jasno što to drugi vide na fotki. Iskreno, mislim da se ljudi toliko naviknu gledati sebe svaki dan da uopće nisu svjesni svoje ljepote - rekla je Anok za Boston Globe.

Fotografija je u jako kratko vrijeme skupila preko 11 tisuća lajkova i stotine komentara. Kako su se lajkovi i komentari množili, tako su mnogi počeli komentirati da bi ju trebala angažirati neka modna agencija.

Nije trebalo dugo čekati i već nakon nekoliko dana kontaktirale su ju tri agencije s ponudama za posao. Yai je i sama priznala da ju je moda oduvijek zanimala i sada uz studij biokemije želi ostvariti i karijeru modela.

- To je nešto o čemu sam oduvijek sanjala, ali nisam mislila da će se ikada ostvariti - zaključila je Yai.

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • koko82 02.11.2017.

    prekrasna... al dobro da nije festavil bio po noci.....

  • Sigourney 01.11.2017.

    Prelijepa djevojka od glave do pete .

  • lou junior 01.11.2017.

    Ajmee kako je lijepa, tako je crna a tako lijepo gleda, premedena je

Komentiraj...
Vidi sve komentare